Musicalinfo.hu - Omega musical turné 2016 - Jegyek itt!
 • Omega musical turné 2016 - Jegyek itt!

  Az Omega együttes 21 slágere hangzik el az ExperiDance új táncos musicaljében: a Gyöngyhajú lány balladája című produkció premierje március 12-én lesz a budapesti RaM Colosseumban. A Kossuth-díjas Omega együttes és az ExperiDance Production közös produkciójában Szomor György, Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Boglárka és Békefi Viktória játsszák a főszerepeket.

  Pozsgai Zsolt író és rendező a tánctársulat és az Omega számára készítette a művet. A Gyöngyhajú lány balladájában - amelynek címe Presser Gábortól származik - a nyolc musicalszínész mellett az ExperiDance 24 táncosa és egy négyfős zenekar lép színpadra.

  A musical egy nyári szerelmi kalandot mesél el és olyan legendás Omega-slágerek hangzanak el benne, mint a Trombitás Frédi, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék, a Fekete pillangó és a Gyöngyhajú lány.

  A produkció március 12-én egy, március 13-án két előadással mutatkozik be a RaM Colosseumban, ezt követően áprilisban és májusban is láthatja a budapesti közönség.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  A bemutató követően nyáron turnéra indul az Omega musical. A már kihirdetett helyszínek és időpontok:

  2016. július 4. Szarvas, Vízi Színház
  2016. július 13. Siófok
  2016. július 29. Tokaj - Fesztiválkatlan
  2016. augusztus 2. Siófok
  2016. augusztus 5. Budapest Factory Fesztivál  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2016.02.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: