Musicalinfo.hu - Válogatás videó a Nyomorultak musicalből!
 • Válogatás videó a Nyomorultak musicalből!

  Victor Hugo csaknem százötven évvel ezelőtt írta meg a XIX. század egyik legnagyszerűbb regényét, mely tükröt tart kora társadalmának a hosszú raboskodás után feltételesen szabadlábra került Jean Valjean küzdelmes életén keresztül. A zenés változat Alain Boublil és Claude-Michel Schönberg többszörös Tony-díjas alkotása. A musicalváltozatot 21 nyelvre fordították le, és a 42 ország 291 városában eddig játszott több mint 43.000 előadást több mint 55 millióan látták. 1980-ban mutatták be először Párizsban, majd öt évvel később Londonban, ahol azóta is megszakítás nélkül játsszák, ami azt jelenti, hogy pillanatnyilag a Nyomorultak a leghosszabb ideje műsoron lévő musical.

  A nyomorultak vitathatatlanul a világ egyik legnépszerűbb musicalje. Hogy eme elképesztő show 25. évfordulóját megünnepeljék, a producerek két monumentális és teltházas előadást tartottak a londoni O2 stadionban, melyeket a világ számos mozijában élőben közvetítettek, ahol a látogatók az O2 élő közönségével együtt tapsoltok, éljenzettek és könnyeztek a meghatottságtól.

  A musicalt Magyarországon az előző évadban mutatta be a kecskeméti Katona József Színház. Decemberben újra látható lesz az előadás. A napi szereposztásról ide kattintva olvashat. Sőt akár megvásárolhatja jegyeit is az előadásra a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon. A musicalről egy 16 perces válogatás videó készült, amit most mi is megosztunk. Nézze meg Ön is a videót.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.12.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: