Musicalinfo.hu - Notre Dame de Paris musical turné 2016
 • Notre Dame de Paris musical turné 2016

  A legendás francia musical a Rómeó és Júlia nem csak Magyarországon aratott sikert, hanem Olaszországban is, ahol egy hosszú turné keretein belül az egész ország megismerhette a darabot. 2016-ban egy újabb turnéra indulnak, méghozzá egy olyan musicallel, amit a magyar közönség is nagyon szeretne már látni Budapesten vagy éppen Szegeden. Az olasz csapat, ugyanis a Notre Dame de Paris musicallel turnézik márciustól júniusig.

  A párizsi Notre Dameról szóló musical dalait a magyar közönség is jól ismeri, hiszen még a Budapesti Operettszínház musical válogatás CD-jére is felkerült belőle egy dal Kerényi Miklós Máté előadásában. A Notre Dame de Paris musicalnek még magyar rajongói oldala is van a Facebookon, amihez ide kattintva csatlakozhattok!

  Sokszor felröppent már a hír, hogy bemutatják Magyarországon is a Notre Dame de Paris musicalt, többek között a Szegedi Szabadtéri Játékok műsora kapcsán, sőt Kerényi Miklós Gábor igazgatói pályázatában is szerepelt a musical bemutatójának terve, így talán előbb-utóbb hazánkba is látható lesz a darab.

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2016.01.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: