Musicalinfo.hu - Négy bemutatót tervez a Csíki Játékszín a következő évadban!
 • Négy bemutatót tervez a Csíki Játékszín a következő évadban!

  Négy bemutatót tervez a Csíki Játékszín a következő évadban, amelyre augusztus 1-jén kezdik meg a bérletek árusítását a székelyföldi színházban.

  A színházbérleteket várhatóan október 1-jéig válthatják meg a nézők, miközben a tavalyi bérletesek helyeit a színház szeptember 10-ig fenntartja - olvasható a Csíki Játékszín MTI-hez eljuttatott közleményében.

  A négy nagyszínpadi előadásra érvényes bérletek ára az elmúlt két évhez képest változatlanul 50 lejbe (3200 forint) kerül felnőtteknek, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 30 lejbe (1900 forint).

  A premierekre szóló Bánk bán bemutatóbérlet 65 lejbe (4200 forint) kerül, továbbá mindazok, akik a színház támogatói körébe szeretnének belépni vagy folytatni kívánják támogatói gesztusukat mecénás bérletet vásárolhatnak 350 lejes (22400 forint) áron.

  A 2012/2013-es előadás négy bemutatója közül az első, az Othello Gyulaházán című vígjáték Tasnádi István átdolgozásában Gádor Béla szövege alapján Lendvai Zoltán rendezésében kerül színpadra.

  Müller Péter-Tolcsvay László-Müller Péter Sziámi alkotását, a Charles Dickens Karácsonyi ének című műve alapján írt Isten pénze című musicalt Somogyi Szilárd állítja színpadra. A darabot a bérletszünetes ünnepi előadáson, december 30-án láthatja először a közönség. Bérlettel 2013 első három hónapjában lesz látható a produkció.

  Ion Luca Caragiale komédiáját, a Farsangot Parti Nagy Lajos szövegváltozatában Karnebál címmel rendezi meg Sorin Militaru 2013 tavaszán.

  Az utolsó bemutatót, Mihail Afanaszjevics Bulgakov színművét, a Képmutatók cselszövését Porogi Dorka rendezésében láthatja majd a közönség.
  A kisiskolások szeptemberben három gyerekelőadásra válthatnak mesebérletet. Bérleten kívül kamaratermi produkció, bábszínházi előadás és vendégtársulatok fellépései várják majd a közönséget a csíkszeredai színház 2012/2013-as évadjában.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Kaszás Attila-díjkiosztó Gála 2012-ben! Jegyek itt!  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.07.31.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: