Musicalinfo.hu - A musical csillagai a Postamúzeumban és a Bélyegmúzeumban!
 • A musical csillagai a Postamúzeumban és a Bélyegmúzeumban!

  2019. június 22-én, szombaton, már délelőtt 10 órakor elkezdődik a Benczúr Kertben a Múzeumok Éjszakáját felvezető, családoknak szóló Postás Juniális. A nézőket Peller Anna és édesanyja, valamint férje, Lukács Miki köszönti. Anya és lánya egy mini koncerttel is készül.

  Délután 15 órakor a kertben, a juniális lezárásként nagy, ikonikus musicalek csendülnek fel Dolhai Attila koncertjén, majd 18 órakor a postaforgalmi szakközépiskolában végzett, Jászai Mari-díjas sztár, megnyitja egy szubjektív tárlatvezetés keretében a Benczúr Ház Kulturális Központban található Postamúzeumban a Múzeumok Éjszakáját.

  Egy rövid, félórányi sétára innét, a Bélyegmúzeumban (VII. Hársfa u. 47.) 18 órakor, majd este 21 órakor és 23 órakor a musical színpadok Sissije és Rudolf főhercege – Polyák Lilla és Gömöri András Máté – zenés tárlatvezetést tart a Mária Terézia által kibocsátott postapátens 270. évfordulója alkalmából megvalósult, „A királynő postája” című kiállításon.

  Az ország legnagyobb kulturális eseménysorozatát és az év legrövidebb éjszakáját töltsék a Benczúr Ház Kulturális Központ múzeumaiban musical sztárokkal.

  Részletes információ:
  Benczúr Ház Kulturális Központ Postás Juniális:
  https://www.pkalapitvany.hu/postas-junialis  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.06.21.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: