Musicalsztárok is fellépnek az Omega Csillagok útján Aréna koncerten - Jegyek itt!

2023.02.20 kovacsad

Musicalsztárok is fellépnek az Omega Csillagok útján Aréna koncerten - Jegyek itt!

Musicalsztárok is fellépnek az Omega Csillagok útján szimfonikus szuperkoncerten 2023. április 15-én Győrben az Audi Arénában.

Tisztelgés a „CSILLAGOK” előtt… hiszen a csillagok örökké ragyognak!

Egy különleges, soha nem látott produkció debütál Győrben. Fantasztikus sztárparádé, a legjobb, legismertebb, legnépszerűbb Omega dalok, megkapó látványvilág, és a méltán híres Bolyki Soul & Gospel kórus, valamint az Omega Szimfonikusok döbbenetes erejű közös zenei hangzásával színesítve.

Nem túlzás a „Szuperkoncert” elnevezés, hiszen a közel 50 fős, látványos koncert show felejthetetlen élményt kínál minden Omega rajongó vagy egyszerűen csak a különleges, minőségi zenei élményre vágyók számára. A hazai könnyűzene egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb együttesének és örökérvényű dalainak állít emléket, egyben nyújt felejthetetlen élményt az este.

És persze nem csak emléket, hiszen Debreczeni Ferenc „Ciki” személyében maga az Omega és annak történelme, és egyben valóságos jelene is képviselteti magát a színpadon.

A szlogen, bár nagyon sokszor elhangzik és talán sablonosnak is tűnik, de ezúttal valóban tény és minden egyes betűje igaz: Ezt az egyedülálló és megismételhetetlen élményt NEM SZABAD KIHAGYNI!

Omega Csillagok útján szimfonikus szuperkoncert 2023. április 15-én Győrben az Audi Arénában.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Sztárfellépők:

DOLHAI ATTILA - MIKLÓSA ERIKA – SZINETÁR DÓRA  - SZABÓ GYŐZŐ – BOLYKI BALÁZS - DEBRECZENI FERENC „CIKI” /OMEGA/ - LEPÉS GÁBOR „LEPE” /BALCAN FANATIC/

Közreműködik:

BOLYKI SOUL & GOSPEL KÓRUS OMEGA SZIMFONIKUSOK  

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2023