Musicalinfo.hu - I. Musical Villamos Szegeden - Online is követhető INGYENES esemény!
 • I. Musical Villamos Szegeden - Online is követhető INGYENES esemény!

  Ilyen még nem volt Magyarországon!

  A Palladium Szeged élő musical műsora Szegedről, nem csak szegedieknek! Egy 50 perces Ingyenes Facebook LIVE musical műsor, egy 1905-ben gyártott villamosról.

  Az első élő esemény időpontja: 2020. december 31. csütörtök - 14:00

  A Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. Az első Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében utasokat nem szállít, de a műsor országosan ingyenesen megtekinthető lesz.

  Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

  A Musical Villamos útvonala - ahol a dalok felcsendülnek:
  14:00 Szeged Plaza
  14:20 Szeged pályaudvar (Nagyállomás)
  14:45 Európa Liget

  A fellépő művészek:
  Gőbölös Krisztina
  A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban -ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family - A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

  Kádár Szabolcs János
  A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.12.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: