Musicalinfo.hu - Jézus, Júdás és Mária a Tető Galériában!
 • Jézus, Júdás és Mária a Tető Galériában!

  November 15-én MUSICAL VILÁG címmel Tóth Attila műsorát láthatják a budapesti Tető Galériában. A Madách Színház művésze, aki többek között a Jézus Krisztus Szupersztár című Webber-musicalben Jézust alakítja, műsorába meghívta a sikerdarab két másik főszereplőjét is: Gallusz Nikolettet (Mária) és Varga Lajost (Júdás).

  A programban a Jézus Krisztus Szupersztár legismertebb dalai mellett a világ és a magyar musicalirodalom "slágerei" hangzanak el: többek között részleteket hallhatunk a Mozart!-ból, a Rómeó és Júliából, a Jekyll & Hyde-ból, az István a királyból, a Honfoglalásból, a Padlásból. A közismert musicaldalok mellett természetesen meglepetésszámokra is számíthatunk...

  A művészek pályája több ponton is találkozik: amellett, hogy együtt játszanak a Szupersztárban, Tóth Attila a Macskákban is együtt játszik Gallusz Nikolettel, Varga Lajossal pedig a jubileumi István a királyban szerepeltek együtt.

  A rendezvény helyszíne, a Tető Galéria 16 éve állandó képzőművészeti kiállítóhely, ahol rendszeresen tartanak előadóművészi programokat is. A műsornak különleges hangulatot ad az előadás "díszleteként" szolgáló képzőművészeti háttér.

  2012. november 15. 19 óra
  Tető Galéria, Budapest, XI. Ecsed u. 13.

  Jegyárak: 2.000 Ft, nyugdíjasoknak, diákoknak 1.500 Ft
  Jegyfoglalás: 06-30-9311989
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2012.11.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: