Musicalinfo.hu - Musicalsztárok az Eurovízió 2013 elődöntősei közt!
 • Musicalsztárok az Eurovízió 2013 elődöntősei közt!

  Kiválasztotta A Dal című produkció zsűrije azt a harminc dalt, amely vesz részt az Eurovíziós Dalfesztivál február 2-án, az M1-en induló magyar előválogató show-jában - hangzott el a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

  Az előválogatottba bejutott énekesek között van Gáspár Laci, Keresztes Ildikó, Polyák Lilla, Radics Gigi és Vastag Tamás.

  Az MTVA székházában tartott sajtótájékoztatón az öttagú zsűri - Rúzsa Magdi énekes, Rakonczai Viktor zeneszerző, Walkó Csaba, a Compact Disco énekese, Rákay Philip, az M1-M2 intendánsa, valamint Csiszár Jenő rádiós és televíziós műsorvezető - tagjai által felsorolt dalok előadóit Novodomszky Éva, A Dal című dalválasztó show női műsorvezetője nevezte meg.

  A harminc versenyző közé jutott még Puskás Peti, Völgyesi Gabi, Palcsó Tamás, valamint Szirtes Edina Mókus is, de megméreti magát Janicsák Veca, Brasch Bence, Kállay Saunders András, Gyurcsik Tibor, Baricz Gergő és Mohamed Fatima is. Több együttes is a harminc versenyző közé jutott: a The (hated) Tomorrow zenekar, az Egy Másik Zenekar, a Background, valamint a United és a Mrs Columbo is a fellépők között van.

  Ugyancsak versenyre kel Rácz Gergő, Szabó Ádám, Bye Alex, Éliás Gyula, Fehér Zoltán, Bogi, Burai Krisztián, Rami és az Agárdi Szilvi-Pál Dénes páros, valamint a Flash Travel.

  A dalok szerzői között szerepel Geszti Péter, Szente Vajk, Galambos Dorina és Pély Barna.

  Az M1-en február 2-tól egy hónapon át látható élő show-műsorokban 30 dal vetélkedik majd. Az idén több szerep jut a nézőknek, hiszen a három elődöntőt és két középdöntőt követően a döntőbe kerülő nyolc produkcióból a nézők szavazzák meg, hogy a zsűri által legjobbnak ítélt négy dal közül melyik képviselje Magyarországot a májusi Eurovíziós Dalfesztiválon a svédországi Malmőben.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2013.01.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: