Musicalinfo.hu - Abigél musical a Veszprémi Petőfi Színházban!
 • Abigél musical a Veszprémi Petőfi Színházban!

  A Tokaji aszú című zenés vígjátékkal nyílik meg ősszel a Veszprémi Petőfi Színház következő évada, amelynek során a nagyszínpadon és a Latinovits-Bujtor Játékszínben is öt új darabot mutatnak be - jelentette be a teátrum vezetője pénteken.

  Oberfrank Pál elmondta, nagy figyelmet fordítottak arra, hogy az első bemutató a tartalmas kínálatból is kiemelkedjen. A darabot Szilágyi Tibor rendezi. Eisemann Mihály és Szilágyi László zenés vígjátékának előbemutatóját Tokajban tartják június 6-án.

  A Tokaji aszút követően Molnár Ferenc Liliom című színműve, majd a Szabó Magda Abigél című regényéből írt zenés darab kerül a közönség elé. Eperjes Károly Friedrich Schiller Ármány és szerelem című romantikus művét rendezi. Ehhez a darabhoz szeretnék felkérni Haumann Pétert, aki a tervek szerint fiával, Haumann Mátéval lép majd színpadra. Az évadot egy vidám darabbal zárja a nagyszínpadon: Ray Cooney Család ellen nincs orvosság című komédiáját tűzik műsorra.

  A Latinovits-Bujtor Játékszínben az Új Színház vendégjátékát láthatják a nézők, a Meztelen éj... Mozart című előadást Gaál Ildikó rendezi. Ezt követi A.R. Gurney műve, a Love Letters – Szerelmes levek, majd Bálint András estjét láthatja a közönség Ami Márai naplójából kimaradt címmel. Ugyancsak a játékszínben kerül a publikum elé Balázs Attila A voltember című tudományos színműve Tóth Loon rendezésében, végül pedig az Új Stúdió vendégjátékát láthatja a közönség Kötélen a Niagara felett címmel, Molnár Keresztyén Gabriella rendezésében.

  A gyerekeknek szól a Mátyás és a bolondkirály című zenés mesejáték Bozsó Józseftől, valamint Litvai Nelli Világszép nádszálkisasszony című darabja Baksa Imre rendezésében, amelyet élő zene kísér - mondta el Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes. Szintén a gyerekeknek szólnak a BonBon matiné bérlet előadásai is, amelyek műsorvezetője Lukácsházi Győző.

  Az idei évadból műsoron marad a Chicago című musical, a Drága Gizám című dráma, Örkény István Kulcskeresők című darabja, az Operett gála, valamint a Színházjegyetem 2.0 című szatíra – közölte Kellerné Egresi Zsuzsanna.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.04.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: