Musicalinfo.hu - Musical előadások a Budapesti Tavaszi Fesztiválon!
 • Musical előadások a Budapesti Tavaszi Fesztiválon!

  Budapest az értékek és érzelmek városa, ahol a fesztiválok éppúgy szólnak a tradícióról, mint a meghökkentően izgalmasról. A 34. Budapesti Tavaszi Fesztivál programjain március 21. és április 6. között Európa egyik legizgalmasabb fővárosának színes és sokrétű kulturális életéből kaphatnak ízelítőt a látogatók.

  Korábban is számtalan musical programot láthattunk a Budapesti Tavaszi Fesztivál részeként, így idén sem lesz ez máshogy.

  A Sakk musical március 27-én lesz látható, ami egyben a Sakkfesztivál nyitása is lesz, hiszen sakktörténeti kiállítás nyílik és kilenc napon át randevúznak Budapesten a fekete-fehér bábok szerelmesei. Nagymesterek, mesterek, ifjúsági és szenior bajnokok, klubjátékosok és hobbisakkozók teszik teljessé a mezőnyt a Budapesti Sakkszövetség által szervezett nagyszabású sakkversenyen. Jegyek a Sakk musicalre ide kattintva! További jegyek itt!

  2014. március 23-án 14 órától a Budapesti Operettszínház sztárjai várják meglepetéssel az érdeklődőket a színház előtt. Az Operett Színház előtti téren a halhatatlanok lábnyomait Kálmán Imre és kicsit távolabbról, az utca túloldaláról Hofi Géza szobra "őrzi". Ide, a járókelők közé jönnek ki a színház népszerű művészei, Bordás Barbara, Homonnay Zsolt, Vágó Bernadett, Szabó Dávid, Szendy Szilvi és Kerényi Miklós Máté. A társulat repertoárjából népszerű operett- és musicalválogatást adnak elő, közreműködnek a Pesti Broadway Stúdió és az Operett Akadémia növendékei, házigazda Brasch Bence lesz.

  A Madách Színházban Bencze Ilona, Oroszlán Szonja, Kautzky Armand és Nagy Sándor várja a nézőket a Budapesttől New Orleansig címet viselő előadásukra. A száz éve született Tolnay Klári szerint a "színházban az összes érzékszerveket meg kell mozgatni. A szemre, a fülre… a szívre kell hatni, és ez az út vezet az észhez is. A színház a ma vallása." Vajon meg lehet-e fejteni a varázst, a hatást, megérteni az üzenetet? Nehéz megmagyarázni, hogy mi tesz egy művészt naggyá. Olyanná, akire nem lehet nem odafigyelni, ha jelen van a színpadon vagy a filmvásznon. A titokhoz talán nem is szavak, hanem a zene vihet közelebb. A Hot Jazz Band a muzsika segítségével idézi fel Tolnay Klári, a huszadik század egyik legnagyobb színésznőjének, a közönség kedvencének egyéniségét, pályáját a kor keresztmetszetében, s mindeközben megelevenedik a '30-as, '40-es évek zenei világa is, sőt, még eljutunk az amerikai dél, New Orleans francia negyedének szűk utcáira is. Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Ezen túl is várhatunk még meglepetéseket, hiszen a Tavaszi Fesztivál részeként nyílt napokat is tartanak majd a színházak. Köztük lesz a Budapesti Operettszínház is.

  A Budapesti Tavaszi Fesztivál rengeteg egyéb érdekes programmal várja a nézőket. A fesztivál egyéb előadásaira is lehet jegyeket vásárolni! Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2014.03.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: