Musicalinfo.hu - Újra Budapesten a Monte Cristo grófja musical - Jegyek itt! • Újra Budapesten a Monte Cristo grófja musical - Jegyek itt!

  Dumas klasszikus műve a Monte Cristo grófja, ezúttal musical formájában, csodálatos dalok és remek tánckoreográfiák kíséretben kel életre 2021. október 1-2-3-án Budapesten a Fővárosi Nagycirkuszban. Pozsgai Zsolt és Szomor György alkotása Gubik Petra, Vastag Tamás, Gulyás Attila főbb szereplésével, a címszerepben Szomor Györggyel már országszerte nagysikert aratott. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély – Dumas örökérvényű regénye új formában kelt életre a Békéscsabai Jókai Színház színpadán 2011-ben. Azóta meghódította a hazai és a határon túli színházak közönségét, sikermusicallé vált, és immár túl van a 100. előadáson.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A fiatal Edmond Dantèst a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napoleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantès már nem tudja bizonyítani igazát. Hosszú éveket tölt börtönben, amikor egy ismeretlen börtöntárs halála révén megszökhet – és egyben birtokosa lehet egy csodálatos vagyonnak is. Elindul tehát, mint Monte Cristo grófja, hogy bosszút álljon megnyomorítóin. A párizsi elit azokból áll, akik őt annak idején bebörtönöztették. Köztük egykori menyasszonya, és annak fia. A gazdag gróf nem válogat az eszközökben – de vajon meddig tud elmenni bosszúvágyában? Mikor jön el az idő, amikor már érzelmei megakadályozzák a teljes leszámolást?
  Edmond Dantèst megfosztották a szerelmétől, hosszú éveken át nyomorúságos körülmények között élt bezárva. Miről álmodozik az idő fogságában? Vajon mit tesz egy mesébe illő szabadulás után?

  Szereposztás:
  DUMAS, a szerző: Gulyás Attila
  EDMOND DANTES, MONTE CRISTO GRÓFJA: Szomor György
  IFJÚ EDMOND DANTES: Gulyás Attila
  MERCEDES: Gubik Petra / Békefi Viktória
  FERNAND, később Morcerf grófja: Pesák Ádám
  DANGLARS: Várfi Sándor
  VILLEFORT: Balázs Csongor
  FARIA ABBÉ: Szőke Pál
  ALBERT, Mercedes fia: Biró Gyula
  HAYDEÉ: Gábor Anita
  JACOPO: Dancs János
  BONIFACIO: Gerner Csaba
  PACALIO NAPOLEON, BÖRTÖNŐR Vadász Gábor
  Kar: Biró Gyula, Farkas Boglárka, Fazekas Döníz, Földes Roxána, Gáspár Bendegúz, Lehoczki
  Orsolya, Kiss Anna, Korom Gábor, Litauszki Enikő, Medovarszki Petra, Mészáros Ágnes,
  ifj. Mlinár Pál, Mlinár Péter, Mlinár Zsuzsa, Oláh Dániel, Sefkovics Máté, Szkáli Edina,
  Tóth Luca, Vig Péter  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.09.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: