Musicalinfo.hu - A musical után újabb meglepetés a Spice Girls-től!
 • A musical után újabb meglepetés a Spice Girls-től!

  Mint arról korábban írtunk ősszel bemutatják a Spice Girls musicalt. Most pedig újabb izgalmas hírrel szolgálunk a Spice Girls rajongóknak.

  - Várhatóan Sir Paul McCartney és a Spice Girls is színpadra lép a londoni olimpiai játékok vasárnap esti záróünnepségén.

  David Arnold, a műsor zenei igazgatója a The Daily Telegraph című tekintélyes konzervatív brit napilap csütörtöki kiadásának nyilatkozva nem árult el részleteket a szereplők kilétéről, ugyanakkor "pontosnak" nevezte a lap azon korábbi értesüléseit, hogy a Beatles egykori basszusgitárosa és dalszerzője - aki a július 27-ei nyitóünnepségen is adott egy minikoncertet - szerepel az előadók listáján.

  A lap szerint valószínű az is, hogy az 1990-es évek brit popzenéjének példátlan sikerű egykori lánybandája, a Spice Girls újból összeáll néhány dal erejéig.
  Emellett utalásokat tettek részvételükre a brit rock és pop olyan klasszikusai is, mint a The Who és George Michael.

  Kim Gavin, a záróünnepség művészeti igazgatója annyit elárult, hogy a tervezett koncert "a brit zene elegáns egyvelege lesz Edward Elgartól Adele-ig", és a népszerű dalok "szimfonikus szerkezetbe rendezve" csendülnek majd fel.

  A ceremónia a beavatottak szerint összességében egyszerűbb lesz, mint a Danny Boyle Oscar-díjas brit rendező által összeállított, monumentális nyitórendezvény, mivel a rendezőknek ezúttal nem több hónap, hanem a versenyek lezárulta után mindössze 17 óra áll majd rendelkezésükre az Olimpiai Stadion átalakítására.

  Az olimpia záróünnepségének - amely közép-európai idő szerint vasárnap este tíz órakor kezdődik - 4100 részvevője lesz, és tematikája Londonra összpontosul. Megjelennek majd az aréna küzdőterén olyan londoni nevezetességek kicsinyített, de tökéletes másai, mint a parlament, a Tower-híd, a Szent Pál székesegyház vagy a Temze partján emelkedő, 135 méter magas óriáskerék, a London Eye.

  A nyitóünnepség - amelynek 15 ezer szereplője volt - Nagy-Britannia kulturális és ipari fejlődésének történetét dolgozta fel, rendkívül látványos elemek felvonultatásával. A megnyitó legnagyobb meglepetése az volt, hogy a 86 esztendős II. Erzsébet királynő is vállalkozott egy rövid filmszerepre James Bond, vagyis a legendás filmbeli kémet jelenleg alakító Daniel Craig színész oldalán.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.08.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: