Musicalinfo.hu - Casting! Várkonyi Mátyás új darabjára keresnek szereplőket!
 • Casting! Várkonyi Mátyás új darabjára keresnek szereplőket!

  Várkonyi Mátyás nevét jól ismerik a musical rajongók, hiszen olyan nagy sikerű musicalek kötődnek nevéhez, mint a Sztárcsinálók, Egri csillagok és a Dorian Gray musicalek. Sokak nagy örömére 2014-ben színpadra állítják Várkonyi Mátyás Mata Hari című művét. A Mata Hari bemutatója a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretein belül 2014. április 1-én a Művészetek Palotájában.

  A darab a múlt század legnépszerűbb zenei irányzatait felhasználva ötvözi a dallamos opera és a magával ragadó musical erényeit.

  Az Artijus magazinjának ősszel azt nyilatkozta a szerző, hogy a Mata Hari kémoperát a Madách Színházban mutatják be legkésőbb 2017-ig. 2017-ben lesz 100 éve, hogy titkosították a Mata Hari aktákat. Azonban már előtt láthatja a közönség, hiszen 2014. április 1-én lesz a musical ősbemutatója a Művészetek Palotájában.A Mata Harival kapcsolatos jegyinfókért és jegyvásárlásért kattints ide!

  Mata Hari nevét mindenki ismeri, de szinte semmit nem tudnak róla. Figurájában egyesül a kémkedés veszélyes titokzatossága, a kelet minden bűvölete, csábítás, a misztikus India borzongató erotikája. A huszadik század legrejtélyesebb asszonya. Átlépett a férfiak alkotta nőideálon, független volt és új korszakot teremtett.

  Az első mai értelemben vett női sztár. Híres művész, luxuskurtizán, az egyenruha nagy barátja, az első európai egzotikus táncosnő. Kegyeiért miniszterek, tábornokok és nagy hatalmú arisztokraták versengtek. Kisugárzása nem ismert államhatárokat. A háború és a szerelem okozta vesztét, azért halt meg, mert mindvégig vállalta önmagát. Pályáján csillagként ívelt fel, és hullócsillagként hunyt ki.

  VÁLOGATÁS!
  Az előadáshoz táncosokat és szereplőket keresnek. A casting 2014. február 6-án 14:30-tól lesz a Művészetek Palotájában.

  A válogatásra magas szintű színész-énekesi tehetséggel és gyakorlattal, professzionális tánctudással, színpadi tapasztalattal rendelkezőket várnak.

  Mit vigyél magaddal?
  1 fényképes, szakmai önéletrajzot, 2-3 szabadon választott musical dalt (alap CD-n kell), 1 szabadon választott színpadi jelenetet vagy verset, gyakorló ruhát a tánchoz.

  A jelentkezés leadásának időpontja: 2014. február 4.,
  Jelentkezni a barczi.agnes@gmail.com címen lehet.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.02.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: