Musicalinfo.hu - Jön a Mary Poppins folytatása!
 • Jön a Mary Poppins folytatása!

  Mary Poppins visszatér a filmvászonra: a Disney filmstúdió Rob Marshallt kérte fel az új musicalfilm rendezésére - osztotta meg értesülését az Entertainment Weekly. Az új Poppins-film a gazdasági válság idején játszódik Londonban. Míg az 1964-ben Julie Andrews főszereplésével forgatott eredeti musical P.L. Travers írónő első Mary Poppins-regényét dolgozta fel, a folytatáshoz a többi regényből merít a forgatókönyvíró, David Magee.

  Travers 1934 és 1988 között nyolc regényt írt a csodálatos nevelőnő és a Banks család kalandjairól. A dalokat Marc Shaiman és Scott Wittman szerzi. A Disney stúdió és Marshall együttműködik a Travers-hagyaték gondozóival. Richard Sherman, az eredeti Poppins-film zeneszerzője már áldását adta a folytatásra. A készülő musicalfilm jó kezekben van, hiszen Marshall Chicago című musicalje 2002-ben elnyerte a legjobb film Oscar-díját.

  Mary Poppins utoljára két éve jelent meg a filmvásznon, a közönség a Banks úr megmentése című filmben találkozhatott a mindig nett nevelőnővel. A film azt mesélte el, hogyan próbálta meg Walt Disney rávenni a húzódozó Traverst arra, hogy engedjen filmet forgatni regényéből. Disneyt Tom Hanks, az írónőt pedig Emma Thompson alakította.

  A Mary Poppins musical pedig továbbra is óriási siker, a magyar verzió már több mint 100 alkalommal volt látható már a Madách Színházban, ahol a 2015/2016-os évadban is látható lesz! Jegyek a Mary Poppins musicalre ide kattintva vásárolhatóak!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.09.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: