Musicalinfo.hu - 400. Mary Poppins musical előadás 2021-ben! Jegyek itt!
 • 400. Mary Poppins musical előadás 2021-ben! Jegyek itt!

  Mary Poppins, a csodálatos dadus figuráját P. L. Travers ausztrál írónő találta ki. Gyermekeknek szóló, évtizedeken át íródott regénysorozatából a Disney stúdió készíthetett zenés filmet 1964-ben. A film óriási sikert aratott, 13 Oscar-jelölése is kiemelkedő, Julie Andrews pedig a Golden Globe-díjat és az Oscar-díjat is megkapta Mary Poppins megformálásáért. A színpadi adaptáció jogait Cameron MacKintosh szerezte meg 1993-ban, a végleges változat azonban, az eredeti filmdalokkal, vagyis a Sherman-testvérek zenéjével csak 2004-ben készült el. Az ősbemutató Londonban volt, a Prince Edward Theatre-ben, 2004 decemberében.

  Budapesten 2012 szeptemberében mutatták be Disney és Cameron MacKintosh musicaljét. A főszereplők közt látható a például Auksz Éva, Mahó Andrea, Polyák Lilla, Simon Boglárka, Csonka András, Sándor Dávid és Szente Vajk. A Mary Poppins 2021-ben a 400. előadásához érkezik a Madách Színházban. A 400. Mary Poppins előadás 2021. március 2-án kerül megrendezésre.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A Madách Színház előadása non-replica változat, vagyis az eredetitől eltérő, önálló rendezői koncepcióval és kreatív tervekkel készült. A jelmezeket Rományi Nóra, a díszletet Rózsa István, a koreográfiát Tihanyi Ákos készítette, Szirtes Tamás rendező vezetésével.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.05.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rocksuli
     
  Rocksuli
     
  Rocksuli
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: