Musicalinfo.hu - Mamma Mia musical a TV-ben! • Mamma Mia musical a TV-ben!

  A Mamma Mia! minden idők egyik legsikeresebb zenés filmje és a filmet gyártó Universal egyik legnagyobb sikere volt 2008-ban. A film főszerepeiben olyan legendák fakadnak dalra mint Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried, Colin Firth, Stellan Skarsgard.

  A film története:
  A menyegző előtt álló Sophie (Amanda Seyfried) elhatározza, hogy megkeresi édesapját, mielőtt eljönne a nagy nap. Csupán egy a bibi: nem tudja, ki lehet ő. Titokban elolvassa hát egyedülálló anyja, Donna (Meryl Streep) régi naplóját, amelyből kiderül, hogy a keresett felmenő egyike lehet Donna három korábbi szeretőjének. Nosza, el is hívja mindhárom pasit - szigorúan anyja beleegyezése nélkül, de hiába próbálja rejtegetni őket, előbb vagy utóbb kiderül a titok, s akkor kezdődik csak a móka!

  A Mamma Mia musical színpadi verziója Budapesten is óriási sikert aratott, amikor az egyik turné keretein belül a Papp László Sportarénában adták elő. 2014 óta pedig ismét átélhetik az élményt a rajongók csak most már magyar nyelven. A Mamma Mia! musical a Madách Színházban látható.

  A Mamma Mia musicalt élőben is megnézhetitek Budapesten. A 2020/2021-es előadásokra most nyíltak meg a jegyek. Online jegyvásárlás a 2021-es előadásokra ide kattintva!
  Az előadásban olyan sztárok kaptak szerepet, mint Stohl András, Détár Enikő, Koós Réka, Gallusz Nikolett és sokan mások.

  A film 2021. szeptember 5-én 19:20-kor, valamint szeptermber 12-én 16:15-kor lesz látható!

  Kedvcsináló videó:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.09.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: