Musicalinfo.hu - Mamma Mia! musical film a szabadtéri moziban! Jegyek itt!
 • Mamma Mia! musical film a szabadtéri moziban! Jegyek itt!

  A MOM mozikertjében a nyáron számos filmet láthat a közönség, s lesz köztük több musical film is. Többek között a nagy sikerű Mamma Mia! című legendás film is látható lesz. A magyarul szinkronos film Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Amanda Seyfried és Stellan Skarsgard főszereplésével 2017. július 26-án a MOM szabadtéri mozi kertjében lesz látható.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  A film története:
  Donna független, egyedülálló anya, és van egy kis szállodája egy idilli kis görög szigeten. Egyedül nevelte fel lányát, a tűzrőlpattant Sophie-t, és éppen most készül elengedni a kezét. Lánya esküvőjére Donna meghívta két legjobb barátnőjét, az életrevaló Rosie-t és a módos, többszörösen elvált Tanyát. Titokban Sophie is hívott három vendéget. A lány már régóta kutatja apja kilétét, hogy legyen, aki az oltárhoz kíséri.

  Szegeden a musicalből készült színházi előadás magyar színészekkel is látható. A Madách Színház színészei a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán szórakoztatják a közönséget. Jegyek itt a szegedi előadásra!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.05.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: