Musicalinfo.hu - Malek Andrea, Roby Lakatos és Oláh Kálmán koncert a Városmajorban!
 • Malek Andrea, Roby Lakatos és Oláh Kálmán koncert a Városmajorban!

  Malek Andrea, Roby Lakatos és Oláh Kálmán ad koncertet Michel Legrand-dallamok címmel 2015. augusztus 15. (szombat) 20 órakor a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

  Az est folyamán Michel Legrand legszebb dalai hangzanak el Malek Andrea előadóművész-énekes és Roby Lakatos hegedűművész előadásában. Michel Legrand a világ ma élő legsikeresebb zeneszerzője, szinte az összes szerzeményét ismeri a közönség. Műveinek megszólaltatása nehéz feladat, mégis jutalomjáték az előadóknak. Legrand egy varázslatos sziget a sokszor túl egyszerű mai zenei környezetben.

  A jól ismert Legrand-melódiák Oláh Kálmán zongoraművész értő hangszerelésében szólalnak meg, a sajátos új hangzást pedig az idén alakulásának 25. évfordulóját ünneplő Trio Midnight zenekarnak köszönhetjük.

  Azt est nemzetközi hírű vendége Roby Lakatos hegedűvirtuóz, aki a híres cigány hegedűsök egyike, Bihari János egyenes ági leszármazottja. Már hatéves korában fellépett a Dankó Pista-emlékkoncerten, méghozzá a művész hegedűjével. Tizenkét évig játszott Brüsszelben a Les Ateliers de la Grand Ile klubban. Ott alakult ki a klasszikus zene, a cigányzene és a jazz ötvözetéből álló saját stílusa.

  Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  Közreműködik: Mendelssohn Kamarazenekar

  Trio Midnight zenekar:
  Oláh Kálmán – zongora
  Balázs Elemér – dob
  Egri János – bőgő

  Zenei producer: Oláh Kálmán

  A koncertre páros belépőket sorsoltunk! Nyertesünk Lakatos Tímea  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.08.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: