Musicalinfo.hu - A TOP 5-ben van a magyar előadás!
 • A TOP 5-ben van a magyar előadás!

  20 év után sem hazudtolta meg magát a világ első számú party musicalje, a Grease. A film kultuszához méltó előadás óriási sikert aratott és a budapesti premier bebizonyította, hogy a legendás slágerekkel megspékelt tini-történet a mai napig örökérvényű.

  Zsúfolásig telt a nézőtér: ismét magyar színpadon mutatták be a Grease-t! Az ’50-es évek amerikai mindennapjait az akkori középiskolások szemével bemutató, a rock and roll slágerek miatt magával ragadó, sodró erejű darabot október 16-án láthatta Budapesten a közönség, ahol Olivia Newton-John valósággal megelevenedett a színpadon a bájos és csodálatos énekhangú Görgényi Fruzsina által. A Sandy-t alakító színésznő azonnal elvarázsolta a nézőket, a Danny Zuko-t megformáló Vastag Csaba pedig John Travolta méltó utódjaként remekelt, ezzel egyben gyermekkori vágya vált valóra.

  - Már kicsi koromban is léptem fel színházban, de azzal, hogy egy világhírű musical főszerepét játszhatom el, nagy álmom valósult meg. Megtisztelő, hogy a készítők rám gondoltak és nagyon boldog vagyok, mert úgy érzem, Danny Zukoként ezennel beírtam magam a Grease történelmébe – mosolygott Vastag Csaba, akinek színpadi partnere, Görgényi Fruzsina is nagy mérföldkőhöz érkezett.
  - Megérte a kemény felkészülés és a rengeteg próba. Minden egyes percét élveztem! Boldog vagyok, hogy megmutathattam magam, mert így nemcsak magamnak, hanem a nagyközönségnek is bizonyítottam, hogy meg tudom állni a helyem egy ilyen szuperprodukcióban is – mondta a fiatal színésznő.

  Tökéletesen alakított Hujber Ferenc is, aki a menőségét bizonygató rádiós dj, Vince Fontaine bőrébe bújt. Kiss Ramónáért pedig valósággal rajongott a közönség, a színésznő egyenesen lubickolt a vagány és dögös Rizzo szerepében! Nem csoda, hiszen a Barátok közt sztárja kedvenc musicaljének dalait énekelhette el több ezer ember előtt. A nézőtéren ülőket is azonnal magával ragadták az ismerős dallamok és bekapcsolódtak a darabba: sokan lábukkal dobolták a ritmust. A látványos tánc és show-elemekkel gazdagított monumentális előadás igazi különlegessége, hogy akárcsak 20 éve, úgy most is Szurdi Miklós rendezte a darabot, amit aztán percekig tartó tapssal jutalmazott a közönség.

  Az előadást a darab jogtulajdonosainak képviselői is megnézték. "Az elmúlt 20 évben több mint 200 Grease produkciót láttam: a Broadway-n, a West Enden, Párizsban, Rómában, Melbourne-ben, Varsóban, Szingapúrban, Hong Kongban és a világ legtöbb nagyvárosában. A péntek esti előadás a Syma Csarnokban azonban az első öt legjobb között volt. Minden nagyszerű volt, tökéletes volt a szereposztás. A rendezés, a színészi játék, az ének, a tánc, a zenekar csodálatos volt. Amikor beléptem az arénába, nem voltam biztos benne, hogy a kivetítőkön mennyire lesz élvezhető a darab, de amikor elkezdődött a show, megértettem a koncepciót. Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ennek a világszínvonalú produkciónak a létrejöttében" - mondta Cynthia Mendelsohn kreatív manager

  Az előadás további érdekessége, hogy újra egy színpadra került a testvérpár: Vastag Csaba és Tamás, akik az aréna-turnéra induló musicallel együtt járják majd az országot. Budapest után Pécs, Szombathely, Győr, Veszprém, Miskolc, Debrecen és Szeged, valamint decembertől a Pesti Magyar Színház közönsége is átélheti az ’50-es évek party hangulatát, hiszen a Grease dübörög tovább, így az év végéig több mint 20 ezer ember láthatja a mozgalmas zenés darabot.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!


  Szereposztás:
  Danny Zuko - Vastag Csaba
  Sandy - Görgényi Fruzsi
  Betty Rizzo - Kiss Ramóna
  Frenchy - Szemerédi Bernadett
  Marty - Mózes Anita
  Jan - Nyári Darinka / Ress Hajnalka
  Doody - Vastag Tamás / Ekanem Bálint
  Kenickie - Borbély Ricsi / Sándor Péter
  Roger - Cselepák Balázs
  Vince Fontaine - Gesztesi Károly
  Cha Cha - Nemcsók Nóra
  Angyal - Harmath Imre
  Ms Lynch -Szalai Mariann
  Patty - Bugár Anna

  Turné állomások:
  2015. október 16. - Budapest - SYMA csarnok
  2015. november 7. - Veszprém - Veszprém Aréna
  2015. november 21. - Pécs - Lauber Dezső Városi Sportcsarnok
  2015. november 28. - Szombathely - Aréna Savaria
  2015. november 29. - Szombathely - Aréna Savaria
  2015. december 5. - Győr - Győri Audi Aréna
  2015. december 19. - Miskolc - Generáli Aréna
  2015. december 27. - Debrecen - Főnix Csarnok
  2015. december 29. - Szeged - Városi Sportcsarnok  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2015.10.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: