Musicalinfo.hu - Mága Zoltán Újévi koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!
 • Mága Zoltán Újévi koncert 2015-ben az Arénában - Jegyvásárlás itt!

  2015. január 1-én hetedik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten Mága Zoltán Újévi koncertje a Papp László Sportarénában. Mága Zoltán idén is folytatja a tradíciót, sőt a budapesti koncertet követően Bécsben és remélhetőleg ismét Los Angelesben ad majd koncertet, hogy népszerűsítse a magyar zenét.

  Legutóbb Los Angelesben a koncertjén Mága Zoltánt az előadáson San Diegó-i Szimfonikus Zenekar kísérte. Az újévi gálaesten, a Welcome the New Year with Salute to Vienna keretében a Strauss Symphony of America Lehár Ferenc, Kálmán Imre és Strauss darabokat adott elő. Az elmúlt években a Budapesti Újévi koncertjén számos hazai tehetség léphetett fel a Budapesti Operettszínház, a Magyar Állami Operaház és a Nemzeti Színház művészei mellett.

  Mága Zoltán idén egész évben koncertkörúton jár, ami Európa és Ázsia több világvárosát érinti. Az év elején hírt adott róla, hogy Pekingben, Hongkongban, Japán több nagyvárosában, majd Párizsban, Milánóban, Madridban és Moszkvában nívós és neves koncerttermeiben is színpadra lép, de egyben a magyarországi közönségét is megnyugtatja, hogy az év folyamán hazai koncertek és gálaműsorok során is találkozhatnak vele, és már most megkezdi a szerevezést és felkészülést 2015. január 1-re.

  Mága Zoltán 2015-ös koncertjére már megkezdték a jegyek értékesítését. A legolcsóbb jegy 4900 forint míg a legdrágább jegy 41900 forintba kerül.

  Jegyárak és online jegyvásárlás itt!

  A VII. Budapesti Újévi Koncertre világsztárokat szeretne majd meghívni, de természetesen a hazai kultúrális élet legjobbjai is meghívást kapnak majd. A koncerten megjelenik majd az igazi magyaros virtus és a változatos zenei kínálatban kicsik és nagyok, opera, operett és pop zene rajongók egyaránt megtalálják majd kedvencüket.

  Az elmúlt években számos X-faktor és Megasztár versenyző is lehetőséget kapott, hogy az Aréna színpadán is megmutathassa hangját. Múl évben Szenthelyi Miklós Kossuth-díjas hegedűművész, Kiss B. Attilla Liszt-díjas tenor,a pop-díva Zsédenyi Adrienn, valamint a Budapesti Operettszínház művészei: Frankó Tünde Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Oszvald Marika Jászai Mari-díjas színművész, Dancs Annamária és Kerényi Miklós Máté Soós Imre-díjas színművész is fellépett. Mága Zoltán Újévi koncertjének 2015-ös fellépőinek névsorát még nem hirdették ki.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.09.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: