Musicalinfo.hu - Macskák musical új szereposztással! Jegyek hamarosan!




 • Macskák musical új szereposztással! Jegyek hamarosan!





  T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniálisan Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a fantasztikus, világsikerű Macskák musical.

  1983. március 25-én mutatta be a Madách Színház a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után.
  Az eltelt 29 évben az előadás csaknem 1400-szor került színre, közel 1,5 millió néző látta, megdöntve ezzel minden magyar színházi rekordot. Mintegy 150 művész szerepelt már a darabban a bemutató óta, és több színházlátogató generáció nőtt fel a Macskákkal.

  2007. nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon a Madách Színház megújult szereposztással mutatta be a musicalt, azóta pedig az eddigi és az új szereplők együtt játsszák a darabot.

  A hamarosan 30 éve bemutatott Macskák felújított jelmezekkel és díszlettel, valamint az új szereplőkkel bizonyítja, hogy nem csak a mitológiában, hanem a színpadon is legalább hét élete van a macskáknak.

  Bizonyos hírek szerint új szereposztásban láthatjuk majd a musicalt. A hírek szerint például Puskás Peti is szerepet kapott a darabban és Micsel Rumli szerepében láthatjuk.

  Londonban 1981. május 11-én mutatták be a Macskákat. A musical Londonban 20 évig, New Yorkban 18 évig futott egyfolytában.

  1981 és 2002 között 8949 alkalommal került színre, a New York-i Broadway-n pedig 1982 és 2002 között 7485 alkalommal játszották.

  A darabot több, mint húsz ország közel 250 városában mutatták be. A musical 8 Tony-díjat is magáénak tudhat.

  Az új előadásról még nincs több információ, de természetesen a fejleményekről beszámolunk majd, ahogyan a jegyértékesítés megkezdéséről is.

  A felújítás előtt is folyamatosan látható a darab, amiben a "régi" szereposztás látható. A jelenlegi szereposztással januárban is látható a darab, amire még lehet jegyeket vásárolni. Online jegyvásárlás ide kattintva!



  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS




  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.01.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

  



  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: