Musicalinfo.hu - Macskák musical a Fertőrákosi Barlangszínház műsorán! Jegyek itt!
 • Macskák musical a Fertőrákosi Barlangszínház műsorán! Jegyek itt!

  2016. július 15-én és 16-án a Fertőrákosi Barlangszínház színpadán lesz látható a legendás musical. A Macskák 2016 nyarán egy különleges helyszínen várja a nézőket.

  Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tu¬lajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket. T.S. Eliot angol költő Macskák könyve című versciklusát zenésítette meg zseniáli¬san Andrew Lloyd Webber, és ebből készült a világsikerű musical.

  A Madách Színház 1983. március 25-én mutatta be a Macskákat, közvetlenül a londoni ősbemutató után. Az eltelt 32 évben az előadás több mint 1400-szor került színre – nemcsak Budapesten, hanem Szegeden, Debrecenben, Nyíregyházán, sőt az olaszországi Trento és Bergamo közönsége előtt is. Minden magyar színházi rekordot megdöntve eddig több mint 1,6 millió néző vásárolt jegyet a musicalre.

  Az eltelt három évtizedben 3 teljes felújítást is megért a Macskák – a legendás Macskaszerepekben már 250 művész lépett színpadra. 2013. március 25-én a magyar színháztörténetben egyedülálló jubileumhoz érkeztünk: ezen a napon lett 30 éves a Madách Színház Macskák című előadása. E ritka évforduló alkalmából megújult az előadás - 2013. március 22-én új generáció lépett színpadra. Fiatal énekesek és táncosok, akik közül sokan még meg sem születtek a 1983-as bemutató idején. Mostantól azonban ők lesznek azok, akik a következő 30 évben sikerre viszik a Madách Színház „örökéletű” Macskáit.

  2016. július 15-én és 16-án a Fertőrákosi Barlangszínház ad otthont a Madách Színház legendás Macskák musical előadásának.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!


  Jegyár: I. helyár: 7000 Ft, II. helyár: 5.500 Ft  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2015.09.09.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: