Musicalinfo.hu - Patai Anna a Macskafogó musicalben! Videó és jegyek itt!
 • Patai Anna a Macskafogó musicalben! Videó és jegyek itt!

  Patai Anna is szerepet kapott a Macskafogó musicalben. Ő lesz Grabowski barátnője az előadáson. Partnere a Jóban Rosszban sorozatból is ismert Volosinovszki György lesz, akit Grabowski szerepében láthatunk.

  A musical egy dalából egy ízelítő is felkerült Patai Anna Facebook oldalára.  A Macskafogó musical 2014. július 12-én lesz látható Velencén a Velencei Vízi Színház színpadán. Augusztusban is visszatér az előadás, hiszen augusztus 3-án, 22-én és 30-án is látható lesz majd. Aki a legendás filmet szerette, annak a musical is kellemes élmény lesz.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Az 1986-os év legsikeresebb közönségfilmje musical formájában éled újra. Mindannyian emlékszünk az Intermouse ügynökség titkos fegyverére Nick Grabowskira, aki kalandos úton szerzi meg a Macskafogó tervrajzát, így akadályozva meg a bűnözőszindikátusokba szerveződő macskák elképzelését, hogy a teljes egértársadalmat felszámolják. Természetesen bájos segítője is akad kalandjai során, ahol összeakadnak bérgyilkos patkányokkal és a macskabűnözők vezérével is. Kalandos és dallamos előadás minden korosztály számára.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2014.07.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: