Musicalinfo.hu - Lévay - Kunze jótékonysági gála musical sztárokkal - Jegyek itt!
 • Lévay - Kunze jótékonysági gála musical sztárokkal - Jegyek itt!

  Annemieke van Dam, Ethan Freeman, Pia Douwes, Yngve Gasoy Romdal, Carin Filipcic, Uwe Kröger, Maya Hakvoort, Lukas Perman, Marjan Shaki, Mark Seibert és Wietske Van Tongeren lesznek a Kunze - Lévay jótékonysági gála fellépői 2014. május 19-én Bécsben.

  A gálán az Elisabeth, Mozart és Rebecca musicalek mellett elhangzanak dalok a Marie Antoinette és a Lady Bess musicalekből is, amelyeket se Bécsben se Budapesten nem láthattak még a rajongók.

  Feke Pál Facebook oldalán ezt írják a rendezvényről:
  "A nagyszabású jótékonysági gálán Sylvester Lévay és Michael Kunze musicaljeinek legismertebb dalai szólalnak meg, több ország musicalsztárjai előadásában. Magyarországot négyen képviseljük, Vágó Bernadettel, Polyák Lillával és Szomor Györggyel. Elhangzik majd a 2010-es árvíz alkalmából született "Összefogás dala", a Rebecca "Szörnyű éj" című száma, valamint a fináléban a "Nagyot nőtt az árnyék" az Elisabethből."

  A jótékonysági gálára jegyeket magyar irodán keresztül is vásárolhatnak az érdeklődők. Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.05.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: