Musicalinfo.hu - Ingyen lesz látható a Légy jó mindhalálig musical Budapesten!
 • Ingyen lesz látható a Légy jó mindhalálig musical Budapesten!

  Magyar Szórvány Napja Budapesten a Magyarság Házában 2019. november 15-én. Az esemény részeként a Légy jó mindhalálig musical lesz látható a kassai Thália Színház előadásában. Az előadás kezdési időpontját ide kattintva megtaláljátok a részletes programleírásban a teljes napi programmal együtt.

  Kocsák Tibor fülbemászó dalai és Miklós Tibor dalszövegei segítségével ismét megelevenedik a közismert történet – mi történik egy nyíltszívű becsületes fiúval, aki belekóstol az élet kis és nagy hazugságaiba, aki nem tudja elviselni az igazságtalanságot és naivan hisz a becsület erejében. Árulásról, képmutatásról, gyengeségről és lelki erőről, az emberi kapcsolatok törékenységéről és az ember gyarlóságáról szól megint a példázat – hol meghatóan, hol iróniával, hol kritikusan, hol megértőn, hol viccesen, hol megrendítőn, hol énekelve, hol táncolva, hol esendően, hol bölcsen, de mindig a nézővel játékosan összekacsintva.

  A belépés ingyenes. A helyek korlátozott száma miatt regisztráció javasolt: magyarsaghazainfo@gmail.com (a regisztráció a Magyarság Háza válaszlevelével aktiválódik). Helyfoglalás érkezési sorrendben.

  A Légy jó mindhalálig musical Budapesten folyamatosan látható a József Attila Színházban is. Az előadásra még a karácsonyi időszakra is vannak jegyek. Jegyárak és jegyvásárlás itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2019.11.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: