Musicalinfo.hu - Bereczki Zoltán a Legenda című műsorban!
 • Bereczki Zoltán a Legenda című műsorban!

  Az m1-en péntekenként 20.15-től látható egy új műsor. A műsorban legendás előadók legendás dalai – ahogy még sohasem hallhattuk őket!

  Péntek esténként egy-egy magyar könnyűzenei ikon előtt tisztelegnek fiatal hazai előadók. Mitől lesz a Legenda több, mint egy zenés show műsor? A vendégénekesek és együttesek másként is megmérettetnek, mint zenészek: egy játékos vetélkedőben a műsor végére kiderül majd, ki tud többet a megidézett zenei nagyágyukról.

  Műsorvezető: Harsányi Levente és Mádai Vivien

  Az első legenda Máté Péter, akinek a dalait Kökény Attila, Keresztes Ildikó és a Back II Black elevenítette fel a saját stílusában.

  A héten a Locomotiv GT lesz soron A zenekar slágereit Rúzsa Magdi, Heincz Gábor és a Compact Disco éneklik majd el. Az LGT dalaiból még musical is készült.

  A következő héten a sorozat negyedik legendája a Demjén Ferenc lesz, és az ő slágereit Zséda, Takács Nikolas és a Hooligans elevenítik fel a saját stílusukban.

  A műsorban hamarosan Bereczki Zoltán és Hien is látható lesz. Azonban, hogy kinek a dalait fogja énekelni és mikor, az maradjon még titok. Érdemes követni a műsort.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.05.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: