Musicalinfo.hu - La La Land - Kaliforniai álom koncert az Arénában - Jegyek itt!
 • La La Land - Kaliforniai álom koncert az Arénában - Jegyek itt!

  A 2016-os év egyik legnagyobb sikere volt a La La Land azaz a Kalifornaiai álom musical film, ami bár Oscart nem kapott mégis a közönség egyik legnagyobb kedvence volt. A La La Land közel 400 millió dollárt hozott a készítőknek, bár a 6 Oscar jelölés és persze az Oscar gálás botrány is hozzájárult a film népszerűségéhez. A romantikus musical film 2017-ben élő zenével lesz hallható Budapesten.

  A tavaly decemberi premier óta páratlan sikereket elérő, Emma Stone és Ryan Gosling főszereplésével készült film gyakorlatilag azonnal magáénak tudhatta mind a közönség, mind a kritikusok elismerését, ezt pedig mi sem jelzi jobban, hogy az alkotás többek között hét Golden Globe-, hat Oscar- és öt BAFTA díjat is magáénak tudhat, a nézők rajongása pedig csakis szuperlatívuszokban fejezhető ki.
  A fenti rajongás oka pedig nem csak maga a történet, hanem a film hibátlan és varázslatos zenei világa, amely szinte azonnal magával ragadja a nézőket és egy csodálatos ritmus- és dallam utazásra viszi a La La Land világába!

  A La La Land in concert - Kaliforniai álom koncert 2017. október 12-én a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható az Óbudai Danubia Zenekar és a nem kevésbé zseniális Modern Art Orchestra élő nagyzenekari kíséretével, miközben az óriáskivetítőn futó filmet eredeti angol hanggal és magyar felirattal élhetjük majd újra át.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.05.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: