Musicalinfo.hu - A Kőszívű musicalre készül már Szente Vajk • A Kőszívű musicalre készül már Szente Vajk

  A Puskás musical szabadtéri bemutatóján hatalmas bejelentéssel is készültek az alkotók és a közönség előtt elárulták, hogy Jókai Mór A kőszívű ember fiai című művéből Kőszívű, a Baradlay-legenda címmel érkezik a következő musicaljük. A kőszívű ember fiaiból már korábban készült musical Másik Lehel – Medveczky Szabolcs - Vizeli Csaba hármsában, de ezúttal egy más megközelítésben kerül feldolgozásra.

  A musical szövegírói Szente Vajk és Galambos Attila és a Puskás musicalhez hasonlóan ennek a darabnak a zenéjét is Juhász Levente szerezte. Az új darabról csak annyit árultak el, hogy sokkal több zenei elem lesz benne, mint prózai és Juhász Levente, zeneszerző még azt is elárulta, hogy összesen 38 hosszabb-rövidebb zeneszám fog felcsendülni a Kőszívű, a Baradlay-legenda című új előadásukban. 

  "Ez a darab tulajdonképpen arról fog szólni, hogy mennyire fontosok azok az értékek, amit a Baradlay-család és a Baradlay-fivérek hordoztak. Hőseink testesítik meg azokat a fontos elveket, amiket mi is vallunk" -mondta Szabó Laszló.

  A bemutató időpontjáról, helyszínéről és a Kőszívű musical főszereplőiről még nem árultak el részleteket, de remélhetőleg legkésőbb a 2022-es szabadtéri szezonban már láthatja a közönség az új produkciót is.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.08.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: