Kívánság a Disney ünnepi filmje!

2023.12.06 Kovács Gergely

Kívánság a Disney ünnepi filmje!

A film szinkronhangjai közt Kardffy Aisha,Gubik Petra, Molnár Gyöngyi, Dézsy Szabó Gábor és Szabó Máté hangja is hallható. A Disney legújabb animációs filmje, a Kívánság (6) november 23-tól már megtekinthető a mozikban!

A Walt Disney Animation Studios fennállásának 100. évét ünnepli idén a KÍVÁNSÁG című vadonatúj animációs filmmel, amely felteszi a kérdést: Hogyan keletkezett a hullócsillag, ami oly sok Disney-figura kívánságát teljesítette? Rosas varázslatos királyságának lakója Asha, a mindig derűs és éles eszű lány, akinek nagyon fontos a közösség, amiben él. Mikor a szükség órájában az ég felé tekint és kíván egyet, óhajára válaszol egy kozmikus erő – egy határtalan energiával ellátott, eleven kis gömb formájában. Ketten együtt fenyegető ellenségekkel néznek szembe, hogy megmentsék Asha lakóhelyét és bebizonyítsák, hogy egy bátor szívű ember és a csillagok varázsa együttesen csodálatos dolgokra képes.

Rendező: Chris Buck,Fawn Veerasunthorn
Szinkronhangok: Kardffy Aisha, Gubik Petra, Molnár Gyöngyi, Dézsy Szabó Gábor, Szabó Máté

A Disney legújabb animációs filmje, a Kívánság (6) november 23-tól már megtekinthető a mozikban!
Videó:

Játékunk nyertesei: Szentirmai Balázs, Béres Anita, Pál Tünde, Nagy Erzsébet, Fodor Ili

Játékunkban most 2 fő részére szóló mozijegyet nyerhetsz a Fórum Hungary jóvoltából. A játékban 2 módon is nyerhetsz. 2 jegyet sorsolunk azok között a Facebook követőink között, akik követi az oldalt és a játékról szóló poszt alatt (ide kattintva) megírják, hogy Melyik a kedvenc Disney meséjük?

További 2 jegyet sorsolunk azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre. Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg. 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024