Musicalinfo.hu - Dolhai Attila a Kispesti Városünnepen!
 • Dolhai Attila a Kispesti Városünnepen!

  2016. június 12-én ismét megrendezésre kerül a Kispesti Városünnep a Templom téren! Számos színpadi programmal és sok érdekességgel várunk mindenkit!

  SZÍNPADI PROGRAMOK
  A színpadi program 11 órakor Rutkai Bori gyermekkoncertjével indul, majd a Fourtissimo együttes hangszerbemutatójával folytatódik. A délutáni program szintén bővelkedik érdekes előadásokban, népszerű előadók jönnek Kispestre: itt lesz a jótékonyságáról is ismert Kocsis Tibor, az operett-musicalek hercege, Dolhai Attila, a lírai hangú Szekeres Adrien, a kék szemével igézően éneklő Pál Dénes, az elbűvölő Péter Szabó Szilvia, valamint Gáspár Laci. Az esti órákban a rock/punk Supernem együttes, ezt követően a világhírű francia Ottawan és a magyar Sunny Dance Band közösen lép a színpadra, mely szuperkoncertet mindenkinek látnia kell!

  A Templom téren és környékén számtalan érdekességgel, újdonsággal, játékkal várjuk a kicsiket és nagyokat.
  Hofherr-Dutra traktorok, Kerékcsere Boksz utca, Happycopter, Babasátor és még sok kihagyhatatlan program!

  REGGELI ZENÉS ÉBRESZTŐ
  A kerületi Obsitos Fúvószenekar városnéző buszon fúj ébresztőt, így hívja a látogatókat a Templom téri Városünnepre!

  KERÉKCSERE BOX UTCA
  A látogatók apraja-nagyja egyaránt kipróbálhatja, hogy milyen ügyes, milyen gyorsan tudja lecserélni egy autó kerekét!

  HAPPYCOPTER SZIMULÁTOR
  Nem kell pilóta jogosítvány ahhoz, hogy megvalósíthassuk az álmainkat, és magunk vezessünk egy helikoptert. Sőt, bárhová repülhetünk a Földön a szimulátor segítségével. Eljuthatunk például a franciaországi Nizzába, vagy az amerikai Seattle-be.

  RETRO IKARUSZ BUSZ
  Az 1965-ös retro közlekedési eszköz visszarepít bennünket a múltba. Felszállhatunk rá, leülhetünk a régi ülésekbe, megpihenhetünk benne a vásári forgalom közepette és persze szelfizhetünk előtte, vagy benne.

  HOFHERR-DUTRA TRAKTOROK
  Megelevenedik a múlt! Újra láthatjuk a hatvan évvel ezelőtt Kispesten gyártott mezőgazdasági gépeket! Egy napra hazajönnek a kispesti Vörös Csillag Traktorgyár által készített traktorok!

  TOVÁBBI PROGRAMOK:
  Kerékpár-történeti kiállítás, mókajárgányok, mini közlekedési eszközök, mesés akadálypálya, logikai játszópark, babasátor, kézműves játszóház, focigolf, ovis mászófal, művész-sarok graffitizéssel, környezettudatos játékok, ugrálóvár, kirakodóvásár, kulturált vendéglátás!

  A rendezvény a Kispesti Önkormányzat és a KMO Művelődési Ház együttműködésével valósul meg.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2016.05.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: