Musicalinfo.hu - Kész a Madách Színház 2012/2013-as évadterve!
 • Kész a Madách Színház 2012/2013-as évadterve!

  A 2012/2013-as évad első bemutatója a Madách Színházban a Mary Poppins musical volt . Azonban az évadban nem ez lesz az egyetlen musical premier a színházban.

  Bolba Tamás, Galambos Attila, Orosz Dénes és Szente Vajk romantikus musical comedy-vel készül az évad végére. Az új magyar musical a POLIGAMY címet viseli.

  Ezen kívül látható lesz majd Neil Simon bohózata A NAPSUGÁR FIÚK címmel. Betörő az albérlőm címmel egy vígjáték is várja idén a nézőket. Graham Linehan művét is a 2012 / 2013-as évadban láthatják a nézők.

  A tervek szerint műsoron maradnak továbbá a következő előadások is az idei évadban:
  1x3 néha 4, avagy Egyszerháromnéhanégy, Anna Karenina, Az Operaház fantomja, Csoportterápia, Én, József Attila, Furcsa pár, Jézus Krisztus Szupersztár, József és a színes szélesvásznú álomkabát, Lúdas Matyi, Macskák, Ne most, drágám!, Négyszögletű Kerek Erdő, Ördöglakat, Páratlan páros 1, Páratlan Páros 2, Sors bolondjai és Spamalot.

  A színház előadásaira online is megvásárolhatja jegyeit a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon.
  Jegyeit akár kezelési költség nélkül is megvásárolhatja ide kattintva! A két oldal jegykínálata eltérő!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2012.09.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: