Godspell - Isteni musical Budapesten! Jegyek itt!

2014.07.20 Kovács Gergely

Godspell - Isteni musical Budapesten! Jegyek itt!

2014. augusztus 8-án a Spirit Klubszínház a Budapest Jazz Club színpadán mutatja be a Godspell - Isteni musicalt. A darabról így írnak a szervezők: Játsszunk! Játsszunk azzal, mi lenne, ha jó lenne az élet itt a földön. Mi lenne,

2014. augusztus 8-án a Spirit Klubszínház a Budapest Jazz Club színpadán mutatja be a Godspell - Isteni musicalt.

A darabról így írnak a szervezők:
Játsszunk! Játsszunk azzal, mi lenne, ha jó lenne az élet itt a földön. Mi lenne, ha jók lennénk, s ha nem tudjuk a megoldást, mi lenne, ha eljönne az Isten, az UFO, a mit tudom én...és újra írna mindent.

Mi lehet az oka, hogy a hetvenes években szinte egyszerre, de egymástól függetlenül két mű is a zene, mégpedig a közérthető zene nyelvére fordította a világ legrégibb és legszebb történetét, a Bibliát? Talán az a tény, hogy kultúránk alapműve évtizedekig méltatlan mellőzöttségbe kényszerült. Generációk nőttek fel úgy, hogy legfeljebb érintőleges ismeretséget kötöttek vele. Pedig jellemformáló tanításait, kristálytiszta mélységű történeteit egyetlen társadalom sem nélkülözheti. Hit nélkül – valamilyen hit nélkül – az emberiség a vesztébe rohan. És ha éppen a zene az az eszköz, ami célba juttatja az üzenetet, és eltalálja az ifjú és idősebb nézők szívét – hát akkor szóljon a gyönyörű, fiatal zene!

Online jegyvásárlás ide kattintva!


Szereplők
Jézus : Egyházi Géza / Török Tamás
Judás: TORRES Dani
továbbá a Spirit Színház énekes – táncosai: Faggyas Alexandra, Fábián Niki, Fecske Dávid, Lőrincz Adrienn, Katz Zsófi, Petkovics Diána, Schupp Gabi, Vándor Zoltán.

Napi szereposztás:
augusztus 8. Jézus: Egyházi Géza
augusztus 29. Jézus: Török Tamás

Koreográfus: Bakó Gábor
Rendező: Jantyik Csaba 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024