Musicalinfo.hu - 75 Év Emlékkártya és 75% kedvezmény!
 • 75 Év Emlékkártya és 75% kedvezmény!

  75 Év Emlékkártya és 75% kedvezmény - csak aznap és csak személyesen.

  A Margitszigeti Szabadtéri Színpad 75 éves jubileumára limitált példányszámban kiadott, sorszámozott 75 Év Emlékkártya 20%-os kedvezményt ad ajándékba tulajdonosának saját szervezésű programjai árából a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad játszóhelyeken, valamint a kapcsolódó szolgáltatásokra (Színházi hajójárat, Víztorony kilátó és kiállítások, éttermi szolgáltatások, ajándékbolt kínálata).

  Az Emlékkártyához 4 különleges napon juthatnak hozzá az érdeklődők. A május 1-i ünnepen egy napra kinyitnak a helyszíni jegypénztárak, május 4-én, a Színházak Éjszakája napján a Városmajorban, május 18-án, a pünkösdi hosszú hétvége szombatján mindkét helyszínen, június 1-jén a színház új, köztéri és bevásárlóközpontokban lévő értékesítő pontjainak megnyitása alkalmából minden értékesítő helyen "csak aznap, csak nálunk, csak személyesen" érvényesíthető akcióval várjuk a látogatókat.

  Mindazok, akik ezeken a napokon 11 és 19 óra között személyesen felkeresik a kijelölt helyszíneket, ajándékba kapnak egy 75 Év Emlékkártyát. Amennyiben aznap vásárolnak is a kártyával, 75 %-os kedvezménnyel válthatnak további jegyet az aznap reggel kisorsolt 2 margitszigeti és 5 városmajori produkcióra. Parádé 75 habzóborkóstolással és nyereménysorsolással is készülünk, emellett számos ajándéktárgy is gazdára talál majd. Az akcióban azok a kártyatulajdonosok is részt vehetnek, aki korábban hozzájutottak az Emlékkártyához vagy a BNYF Kedvezménykártyához.

  Időpontok és az akcióban résztvevő helyszínek:
  május 1. (szerda) Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
  május 4. (szombat) Városmajor Színpad jegypénztára
  május 18. (szombat) Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára
  június 1. (szombat) Városmajori és Margitszigeti Színpad jegypénztára, BNYF Infópont a Széll Kálmán téren és a Városháza parkban, BNYF jegyértékesítő Plázapont a Mammut és az Allee Bevásárlóközpontokban.

  Az előadásokra kedvezmény nélkül online is lehet jegyeket vásárolni! A Margitszigeti Szabadtéri Színpad előadásaira ide kattintva vásárolhat jegyeket, míg a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2013.05.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: