Musicalinfo.hu - Elton John filmstúdiója filmesíti meg Andrew Lloyd Webber musicaljét
 • Elton John filmstúdiója filmesíti meg Andrew Lloyd Webber musicaljét

  Elton John a tulajdonosa a Gnomeo és Júlia, a Sherlock Gnomes és több más filmet jegyző Rocket Pictures filmstúdiónak. A Rocket Pictures most újabb animációs filmet készít, ugyanis megkapta az 1982-ben bemutatott József és a színes szélesvásznú álomkabát musical megfilmesítési jogát. A jól ismert musicalt több mint 26 millió ember látta már világszerte és több mint 600 millió dollár bevételt hozott a musicalt jegyző Andrew Lloyd Webber és Tim Rice számára.

  A musical legutóbbi londoni bemutatójára a Társulathoz hasonló televíziós tehetségkutató show keretein belül keresték a főszereplőket, majd a brit Megasztár egyik versenyzője volt látható József szerepében. A József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalt a Madách Színház már kétszer is bemutatta és jelenleg is színpadon van a produkció.

  A Rocket Picture által készülő animációs musicalfilm bemutatójának tervezett időpontját még nem hirdették ki, mivel a filmes csapat jelenleg a Tom Hardy főszereplésével bemutatásra kerülő Rocketman című filmre fókuszál. A Rocketman musicalfilm Elton John életét dolgozza fel.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: szparajdi
  Dátum: 2014.02.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: