Musicalinfo.hu - Sztárokkal a Gyermekrohamkocsiért Musical Gála! Jegyek itt!
 • Sztárokkal a Gyermekrohamkocsiért Musical Gála! Jegyek itt!

  Idén már 15 éve, hogy a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jóvoltából elindult hazánk egyetlen Gyermekrohamkocsija.

  Az eddig eltelt 15 év alatt a Gyermekrohamkocsi több mint 30.000 bajba jutott kis betegen tudott segíteni.

  A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány a 15. születésnapja alkalmából 2014. április 12-én különleges musical gálát szervez.

  Az alapítvány a hazánk legnevesebb sztárjait felvonultató musical gálával szeretné megköszönni a Gyermekrohamkocsin dolgozó bajtársak munkáját, a támogatók segítségét és a lakosság támogatását. A rengeteg önzetlen segítség és támogatás tette lehetővé, hogy hazánkban a Gyermekrohamkocsi folyamatosan - a hét minden napján 24 órában - működjön.

  A rendhagyó musical gála sztárfellépői: Szomor György, Kovács Áron, Egyházi Géza, Vastag Tamás, Feke Pál, Farkas Gábor Gábriel, Fésűs Nelly, Szinetár Dóra és még sokan mások.

  Az élőzenéről és a hangulatról az Asterix-Live Music Band és a Coincidance társulat gondoskodik. Felcsendülnek részletek: Jézus Krisztus Szupersztár, Made In Hungaria, Hair, István a király, Rómeó és Júlia, Képzeld riport egy amerikai popfesztiválról, Grease, Szép nyári nap, Frank Sinatra musicalekből többek közt.

  A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány 1999 óta végzi életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni mentését és szállítását együttműködésben az Országos Mentőszolgálattal.

  Az alapítvány munkája mára nélkülözhetetlenné vált: évente több mint 3500 gyermeket látnak el. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat magasan képzett gyermekmentős csapattal, az országban egyedülálló gyermekrohamkocsival, valamint gyermek-mentőorvosi kocsival rendelkezik, amelyek hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 15 évben több mint 30.000 bajbajutott kisgyermeken tudtak segíteni. Az alapítvány nem részesül állami támogatásban, működését az adók 1 %-ából, lakossági és vállalati adományokból finanszírozza.

  Musical gála sztárokkal a 15 éves Gyermekrohamkocsiért
  2014. április 12. szombat, 19:00
  Folyondár Sportközpont (1037 Budapest, Folyondár utca 15.)

  Jegyárak és online jegyvásárlás a e-jegyiroda.hu oldalon!

  Jegyárak:
  2500Ft, 3000Ft, 3500Ft, 5000Ft

  Játékunkban most 2 jegyet sorsoltunk! Nyerteseink: Szentesi Emőke, Koczka Nóra és Bozóki Mariann

  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Musicalinfo
  Dátum: 2014.04.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: