Musicalinfo.hu - Reality showban keresik a Jézus Krisztus Szupersztár főszereplőjét!
 • Reality showban keresik a Jézus Krisztus Szupersztár főszereplőjét!

  Andrew Lloyd Webber rockoperájához a Jézus Krisztus Szupersztárhoz keresik a szereplőket egy musical realityshowban ősztől - írja a musicaltheatre blog. Korábban már nagy sikert arattak a hasonló showműsorok Angliában, hiszen így találtak főszereplőt a József és a színes szélesvásznú álomkabát musicalhez és a jelenleg is futó Óz a varázsló musicalhez is.

  Az új show most nem a BBC műsorán, hanem az ITV-n fog menni. A zsűriben lesz maga a szerző is Webber is és Steve Balsamo is, aki 1996-ban már játszott a Jézus Krisztus Szupersztárban.

  Hazánkban is nagy sikert aratott a Társulat című musicales tehetségkutató, sőt tervben volt a folytatás is, amiben nálunk is a Jézus Krisztus Szupersztárra keresték volna a szereplőket. Sajnos ez nem valósult meg, azonban a Jézus Krisztus Szupersztár hazánkban is bemutatásra került a Madách Színházban, sőt a Társulat győztese Feke Pál is szerepet kapott a Jézus Krisztus Szupersztárban. Jézus Krisztus Szupersztár jegyek a ide kattintva vásárolhatóak a magyar előadásra!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2012.01.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: