Musicalinfo.hu - Malek Andrea ismét angol nyelven játssza Mária Magdalénát!
 • Malek Andrea ismét angol nyelven játssza Mária Magdalénát!

  A JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice egyik legismertebb musicalje, világszerte számtalan feldolgozást megélt mű. Az örökérvényű, lenyűgöző témát az ősbemutató után mintegy negyven évvel, ma is élvezhető, értékes zene közvetíti, ami komoly feladatot jelent a színész-énekesek generációinak. A rendezők mindig valami újjal próbálkoznak, a Szupersztár gyakran hangzik el oratórikusan, vagy mostanában inkább "félszínházi" verzióban, jelmezben, játékkal, díszlet, táncosok nélkül. A szereplők intim közelsége segíti az elmélyülést, a látvány maga a játék!

  Nem lesz ez másként Linzben sem, és mi lehetne alkalmasabb időpont a Jézus utolsó napjait feldolgozó darab színrevitelére, mint 2012 Húsvét!

  Az Emdis Stage, és a Theater in der Innenstadt új produkciója egy szezont már maga mögött tudhat Walter Lochmann, ismert és elismert musicalszakember zenei vezetése alatt, aki maga is számtalanszor vezényelte a darabot.

  A fiatal musicalsztár, Markus Neugebauer (József és a színes szélesvásznú álomkabát, Rudolf, We will rock you, Schiele) most alakítja először JÉZUS szerepét. A MÁRIA MAGDALÉNÁT játszó Malek Andreával közösen, igazi musical-álompárost alkotnak. JÚDÁS-t a sokoldalú, kiváló énekes-színész Stefan Bischoff személyesíti meg.

  A JÉZUS KRISZTUS SZUPERSZTÁR előadás 2011-es óriási sikerének köszönhetően idén tíz újabb előadást láthatunk a társulattól, a megszokott magas művészi színvonalon.

  Előadások:
  2012. március 30.VEITSCH,
  http://www.oeticket.com/de/tickets/jesus-christ-superstar-veitsch-festsaal-veitscherhof-114852/event.html

  2012. március 31.FOHNSDORF
  http://www.oeticket.com/de/tickets/jesus-christ-superstar-fohnsdorf-arbeiterheim-114853/event.html

  2012. április 4., 5., 6., 7., 8., 9., LINZ
  http://www.oeticket.com/de/tickets/jesus-christ-superstar-linz-theater-in-der-innenstadt-90914/event.html

  2012. április 14., 15. KLAGENFURT
  http://www.ticketonline.at/de/tickets/jesus-christ-superstar-klagenfurt-messehalle-11-114854/event.html  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Készíts musical tojást vagy süteményt és nyerj ékszert!
  Andrew Lloyd Webber Requiem - JEGYEK ITT!
  Mária Evangéliuma rockopera a MOM Kulturális Központban! Jegyek itt!
  Jézus Krisztus Szupersztár jegyek itt!  Szerző: Call
  Dátum: 2012.04.03.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: