Musicalinfo.hu - A Játékkészítő - Érdekességek az új megaprodukcióról!
 • A Játékkészítő - Érdekességek az új megaprodukcióról!

  2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, Király Viktor, Szabó Győző, Oroszlán Szonja, Király Linda és még sokan mások láthatóak lesznek.

  A neves alkotói gárda semmit nem bízott a véletlenre. Hazánk legnagyobb színészeinek, fiatal tehetségeinek, kiváló zenészeinek, művészeinek és a könnyűzenei élet éllovasainak bevonásával álmodta színre a darabot. Az előadás egyszerre interaktív mesés kaland és pop musical, amiben a színház, a zene, a tánc, a cirkuszművészet, valamint a lenyűgöző vizualitás különleges egysége keveredik.

  A Játékkészítő zenés akciómese Rakonczai Viktor zenéjével kerül majd színpadra. Rakonczai Viktor számos pop slágert írt olyan előadóknak mint Zséda, Polyák Lilla, Kocsis Tibor, Bereczki Zoltán, Wolf Kati, de nevéhez kötődik az X-faktor győztes dala a Törj ki a csendből című dal is.

  Első nagy színházi munkájában szintén a popos vonalat fogja követni és Magyarországon egyedülálló módon már a darab bemutatója előtt megismerhetjük a dalokat. Az első dal ugyanis 1 hónapon belül debütál a rádiókban is.


  Az egy millió euróból színpadra kerülő darabra különféle jegyeket árulnak, különböző árkategóriában. A jegyek tulajdonosai azonban a történet alakulásában is különböző szerepeket tölthetnek majd be. A "varázsjegy", amivel egy különleges élmény részesévé válhat a birtokosa, a "csodajeggyel" a darab cselekményére lesznek hatással, míg a "titokjegyesek" egy mesecsomaggal lesznek gazdagabbak.


  Jegyárak és jegyvásárlás a www.e-jegyiroda.hu oldalon.

  Az interaktív mese előadás a szórakoztatás, a lenyűgöző látvány, a fülbe mászó dallamok mellett a közönség aktív közreműködésével fog majd létrejönni.

  HA NEM AKARSZ LEMARADNI A JÁTÉKKÉSZÍTŐVEL KAPCSOLATOS HÍREINKRŐL, AKKOR CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ IDE KATTINTVA!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.09.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: