Musicalinfo.hu - Csak székelyföldi szereplőkkel debütál idén az István, a király!
 • Csak székelyföldi szereplőkkel debütál idén az István, a király!

  Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án a Sepsi Arénában. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát. A szereplők között egy az X-faktorból is ismert énekes is szerepet kapott.

  A sajtóbemutatón a teljes szereplőgárdát ugyan még nem, de a főbb szerepekben játszó színészeket bemutatták: István szerepében Farkas Lóránd, Koppány szerepében Baricz Gergő és Dombi Sándor, Réka szerepében Zöldi Lara, Laborc szerepében Váta Lóránd, Sarolt szerepében Zsigmond Éva Beáta, Torda szerepében Szabó Előd, Szabó Hunor és Mihály Ernő, a főurak szerepében Oláh Badi Alpár, Lőfi Gellért és Kozma Attila mutatkozott be. A szereplők névsora még nem teljes, de a teljes szereposztás is hamarosan ismertetik.

  Az István, a király rajongók Magyarországon sem maradnak élmény nélkül, hiszen az István, a király koncert verziójára, ami 2020-ban már nagy sikert aratott idén is látható lesz. A koncertekre már most elkezdték árulni a jegyeket! Részletek és jegyek itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.04.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: