Musicalinfo.hu - Országos turnéra indul az István, a király!
 • Országos turnéra indul az István, a király!

  Mint korábban írtunk már róla, idén nyáron a Királydombon lesz látható az István a király. Az előadás egy igazán különleges előadás lesz, hiszen újra láthatjuk a régi szereplők egy részét. A régi szereplők mellett a Budapesti Operettszínház színésze, a Megasztár valamint X-faktor győztese és korábbi Társulatos szereplő is szerepet kapott.

  Varga Miklós most is István király lesz, Deák Bill Gyula a Táltos, Nagy Feró Laborc szerepében lesz látható. Feke Pál új szerepben lesz látható, hiszen ő alakítja Koppányt. A sztár szereposztásban látható produkcióban Keresztes Ildikó, Simon Bogárka, Radics Gigi, Homonnay Zsolt és Kocsis Tibor is látható.

  A produkciót a 2015/2016-os évadban az ország 14 sportcsarnokába viszik el.

  Korábban a Társulat például látható volt Debrecenben a Főnix Csarnokban, Sopronban az MKB Arénában, a székesfehérvári futballstadionban, a Szegedi Szabadtéri Játékokon, a révkomáromi futballstadionban, Pécsett és még számtalan helyen.

  Várhatóan a korábbi állomások jelentős részére ellátogat majd az új produkció is.

  A budapesti előadás a nagy érdeklődésre való tekintettel duplázik, így már a második előadásra is elkezdték a jegyek értékesítését. Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2015.04.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: