Musicalinfo.hu - 3 INGYENES online program a Madách Színháztól!
 • 3 INGYENES online program a Madách Színháztól!

  Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.

  A SzínpadON projekt tavaly kora nyár óta "megy házhoz" nézőnk otthonába. Az elmúlt majdnem egy évben számos sikeres előadást tartott a virtuális térben a színház. Köztük koncerteket, világhírű színdarabokat követhettek mindazok, akik csatlakoztak a színház műsorához.

  Úgy döntött a színház, hogy áprilisban a Pályacsúcs-beszélgetések három előadását INGYENESEN elérhetővé tesszi, a megtekintésükhöz csupán a megszokott jegyvásárlási folyamatban kell INGYENES jegyet igényelniük.

  Április 14-én Balla Esztert és Oroszlán Szonját Csepelyi Adrienn, a WMN újságírója beszélgetőtársaiként láthatják. A különleges tudakozóban Eszter és Szonja felidézi főiskolai élményeit, vizsgaelőadásukból egy duettet is előadnak, és tőlük még sosem hallott dalokkal is készültek.

  Április 21-én a Feke Pállal és Nagy Sándorral készült Pályacsúcs előadást ismételjük meg. Partnerük Kadarkai Endre lesz, aki különlegesen őszinte vallomásra bírta rá a Madách Színház sztárjait.

  Április 28-án a Pályacsúcs-sorozat első darabját láthatják Tompos Kátyával és Szemenyei Jánossal. Csepelyi Adrienn a két egykori osztálytárssal 20 évet repült vissza az időben, még korabeli felvételeket is láthatnak majd. Zenében sem lesz hiány a két fantasztikus hangú művész estjén.

  Fogadják szeretettel a Madách Színház ajándékunkát!

  Jegyigénylés és részletek ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2021.04.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: