Musicalinfo.hu - Ingyen musical a Debreceni Virágkarneválon!
 • Ingyen musical a Debreceni Virágkarneválon!

  A Debreceni Virágkarnevál az elmúlt években egy egész fesztivállá nőtte ki magát, s bár a Virágkarneválra lassan minden jegy elfogy (Jegyek itt!), a Karneválhéten több ingyenes előadás is várja a közönséget.

  2015. augusztus 19-én200:00-kor Debrecenben a Kossuth téren lesz látható a SOMNAKAJ - GIPSY MUSICAL. Zajos sikert aratott az első gipsy musical kaposvári és pécsi előadása, ahol a közönség állva tapsolt a művészeknek! A darab egy roma lány, Somnakaj történetét meséli el, aki elindul szerencsét próbálni, felvételizni egy városi főiskolára. Bár terve ellentétes reakciókat vált ki a falu lakóiból, végül mégis példát mutat arra, hogy a gyökerek vállalása mellett is megvalósítható a tanulás általi kitörés. Az előadás egyéni sorsokon keresztül mutat rá a személyes felelősségre, sorsunk irányíthatóságára, az előítéletek és ítélkezés veszélyeire. A főbb szerepekben Falusi Mariannt, Oláh Gergőt, Papadimitriu Athinát, Szakács Hajnalkát és Szakcsi Lakatos Bélát láthatják az érdeklődők.
  A tavalyi, MÜPÁ-ban tartott ősbemutatóhoz képest a darab új megközelítésben látható, és a turné során 9 megyeszékhelyen élvezheti a közönség a produkciót, amely egyszerre koncert és színház, tánc és irodalom, hagyományőrzés és modern formák találkozása, egy igazi, vérpezsdítő cross over. Müller Péter darabjában olyan sztárok lépnek színpadra mint Oláh Gergő, Falusi Mariann, Papadimitriu Athina, Balogh Lajos, Szakcsi Lakatos Béla, Kathy Horváth Lajos és Szilvási István, Szakács Hajnalka és ifj.Kovács Antal.

  Az előadás ingyenesen megtekinthető!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.07.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: