Musicalinfo.hu - Ingyen musical a Benczúr-kertben! Regisztráció itt!
 • Ingyen musical a Benczúr-kertben! Regisztráció itt!

  A Szöuli Művészeti Központ vetítés-sorozat célja, hogy a jelenlegi helyzetben bárki élvezhesse a művészeti központ kiváló előadásait, amelyek között szerepel opera, balett, komolyzene, színházi előadás, kortárs tánc, valamint fotó- és mozgókép kiállítás.

  A koreaiak kimondottan szeretik a musicaleket és bemutatásra került már náluk többek között a nyáron Budapesten is látható Elisabeth musical, az Operettszínházban is futó Rebecca musical és több Broadway siker is.

  A Benczúr kertben 2020. július 20-án A Lövés a hold felé című musicalt vetítik. A vetítés megtekintése INGYENES, de regisztrációhoz kötött. Ide kattintva regisztrálhattok!

  A Jun Dongdzsu életének és költészetének állít emléket, aki Korea történelmének egyik legviharosabb szakaszában élt és alkotott. A történet a költő főiskolás éveivel indul, életének legfelszabadultabb időszakával, ahonnan azt a vívódást követhetjük végig, ahogyan próbál szembenézni szeretett hazája siralmas helyzetével. A darabban elhangzanak legnépszerűbb költeményei. Csaknem száz év telt el, hogy Jun Dongdzsu költeményei először megjelentek nyomtatásban. A versek azonban ma éppen olyan aktuálisak, mint születésük idején.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2020.07.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: