Musicalinfo.hu - Broadway Fesztivál 2009 az Évadnyitó Színházi Fesztiválon!Program itt!
 • Broadway Fesztivál 2009 az Évadnyitó Színházi Fesztiválon!Program itt!

  Sokan keresik, hogy mikor lesz a 2009-es Broadway Fesztivál. Idén az Évadnyitó Színházi Fesztivál programjai között kell keresni. Legalábbis minden jel erre mutat. A program beleolvadt a az Évadnyitó Színházi Fesztivál programjaiba.

  A Broadway Fesztivál 2010-ről ide kattintva olvashat majd!

  Idén is lesz közös évadnyitója a budapesti színházaknak.
  Ismét lezárják az Andrássy utat, ahol a társulatok és színházak bemutatják az új évad előadásait.

  A rendezvény idén is kapcsolódik az Európai Mobilitási Héthez, az Autómentes Naphoz és a Magyar Dráma Napjához (szeptember 21.).

  Szeptember 19-én nemcsak a kőszínházak, hanem független társulatok is bemutatkoznak, lehet majd jegyet váltani az előadásokra, sőt részleteket is láthatnak a darabokból.

  A színházak, társulatok, alkotók saját installációs pulttal költöznek ki ebből az alkalomból az Andrássy útra. Elég végigsétálni a Korzón, hogy megtudjuk, milyen új bemutatókkal várnak bennünket a 2009/2010-es évadban.

  Színházak: Bárka, Budapest Bábszínház, Budapesti Fesztiválközpont, Budapesti Kamaraszínház, Budapesti Operettszínház, Centrál Színház, Gózon Gyula Kamaraszínház, Játékszín, József Attila Színház, Katona József Színház, Kolibri Gyermek és Ifjúsági Színház, Madách Színház, Magyar Színház, Magyar Állami Operaház, Nemzeti Színház Alföldi Róberttel, Nemzeti Táncszínház, Örkény Színház, Pécs 2010, Pinceszínház, Radnóti Színház, Thália Színház, Új Színház, Vígszínház

  Alternatív színházak, társulatok: Ágens, Bakelit Multi Art Center, Élőkép Társulat, Góbi Rita Társulata, Holdvilág Kamaraszínház, Kompánia Színházi Műhely, Magyar Mozdulatművészeti Társulat ? Orkesztika Alapítvány, Maladype Társulat, Momentán Társulat, MERLiN Színház, MU Színház, Műhelymunka Társulat, PR Evolution Dance Company, Radikális Szabadidő Színház, Spinoza Ház, Stúdió K, Szkéné Színház, Térszínház, Trafó Kortárs Művészetek Háza, TÁP Színház (Bázis),Tünet Együttes

  Szavazzon a Színházi Korzó legötletesebb installációjára! A nyertes színház egyik előadására meghívunk két iskolai osztályt!

  A szemlélődésen kívül számos standnál az akciókban való részvételre is lehetőség nyílik majd. A Korzó minden órában más és más eseménytől lesz hangos, csak győzzük követni, mi szem-fülnek ingere...

  Az Évadnyitó Színházi Fesztivál programjai között lesz a Nagymező utcai sétányon a 2009/2011-es évad Broadway Fesztiválja is.

  Az Évadnyitó Színházi Fesztivál programjai megteinthetőek itt!


  Jegyek a Budapesti Operettszínház előadásaira itt!

  Programok Nagymező utcai sétányon:

  Péntek (Szeptember 18.)
  16:00 A modern kor zenés népszínháza
  Részletek a Budapesti Operettszínház nagysikerű operett és musical előadásaiból kivetítőn.

  16:30 Operett felsőfokon!
  A színház akadémistáinak operett-koncertje népszerű művekből - többek között Lehár Ferenc: A mosoly országa és Ábrahám Pál: Viktória című operettjeiből.

  17:00 Szép nyári nap (musical 2 részben) - a BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ (Budapest) vendégjátéka
  Részletek a színház legutóbbi, nagysikerű nyári bemutatójából.

  17:45 Megnyitó

  18:00 Operett Hungarikum
  2010-ben emlékezünk meg a magyar operett megteremtőjének, Huszka Jenő halálának 50. évfordulójáról, illetve ekkor mutatja be a Budapesti Operettszínház a magyar zenés színpad egyik örökbecsű képviselőjének, Zerkovitz Bélának dalaival Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátékát. Részletek hangzanak el a Bob herceg, a Lili bárónő, a Mária főhadnagy című operettekből, illetve a Csókos asszony és A doktor úr című zenés játékokból.

  19:00 Sztárok új szerepben
  Geszthy Veronika, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Szabó Dávid, Vörös Edit a színház régi sikereinek új beállói.

  Szombat (Szeptember 19.)
  14:00 Suli musical
  Lakner Bácsi Gyermekszínházának előadása

  14:30 A színház zenekarából alakult Big Band műsora - Bíró Péter vezetésével

  15:00 Dorian Gray és Anna Karenina
  A Pesti Broadway Stúdió növendékeinek műsora

  16:00 Free Backstage
  A Budapesti Operettszínház Musical Együttesének műsora

  17:00 Rebecca
  Részletek a színház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2010. márciusi közös nagy musical-bemutatójából.

  18:00 Az Operett királynői
  Részletek A Csárdáskirálynőből és A Bajadérból, valamint Leo Fall Madame Pompadour című művéből, melyet a színház 2010 áprilisában mutat be koprodukcióban a Szentpétervári Zenés Komédia Színházzal.

  19:00 Musical Duett
  Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra koncertje

  20:00
  Karaoke-show és szépségverseny.
  Bárki színpadra léphet, hogy kedvenc sztárjával mutasson be egy dalt, partner lesz ebben Bereczki Zoltán, Janza Kata, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Szendy Szilvi, Szerényi László, Szinetár Dóra és Vágó Zsuzsi. Illetve, megválasztják a Pesti Broadway Szépét is, hogy ki lesz az, arról Bereczki Zoltán, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt és Szerényi László dönt. Akár énekelni, akár nyerni szeretne a szépségversenyen, melynek díja belépőjegy a Budapesti Operettszínház valamelyik sikerprodukciójára, jelentkezni kell a broadway@operett.hu e-mail címen. Fontos megjelölni, melyik dalt, s kivel mutatná be, illetve a hölgyektől, akik a Pesti Broadway Szépe címre pályáznak, egész alakos fotót várnak. Minden szerencsést, aki színpadra léphet, külön értesítenek.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Jegyek már kaphatóak az Operettszínház őszi előadásaira!
  Rebecca - A Manderley-ház asszonya - A musical már angolul is ...
  2010-re Budapestre érkezik a Rebecca musical!
  Musicalek a II. Évadnyitó Színházi Fesztiválon!  Szerző: Call
  Dátum: 2009.09.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: