Musicalinfo.hu - Vásárolj jegyeket és nyerd meg az Elisabeth babát!
 • Vásárolj jegyeket és nyerd meg az Elisabeth babát!

  Mivel sokan vásároljátok nálunk jegyeiteket, így arra gondoltunk, hogy meglepetés játékkal készülünk.

  Október 1-én indult játékunk, ahol az ApaCukababa által készített babát sorsoljuk ki, ami Lévay Szilvesztert is elvarázsolta, amikor a vele készült interjú során megmutattuk neki. Az interjú hamarosan elérhető lesz oldalunkon.

  Az egyedi fényképek alapján készülő rongybabák készítője ugyanis Elisabethről készített babát a Musicalinfo.hu játékához.

  A játékban azok vehettek részt, akik 2012. október 1. és 31. között a oldalunkon keresztül vásárolták meg bármely előadásra jegyeiket.

  Jegyeidet kezelési költség nélkül a http://musicalinfo.ticketportal.hu oldalon vásárolhatod meg.

  Jegyeidet a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon is megvásárolhatod. A két oldal jegykínálata eltérő!

  Ha már minden musical előadásra megvetted jegyeidet sem kell szomorkodnod, hiszen ismert zenekarok és énekesek koncertjére, a Dumaszínházba, az UFO hangárba, a csokoládé Múzeumba, a Tropicariumba és minden nagyobb budapesti és vidéki színházba is vásárolhatsz jegyet az oldalon.

  Október 1-én nyitotta meg jegyeit a Budapesti Operettszínház is a novemberi és decemberi előadásokra. Így akár az Elisabeth jegyeid vásárlásával is nyerhettél.

  Minden jegy külön-külön esélyt jelent!

  A játékban csak és kizárólag azok veszttek részt akik a http://musicalinfo.jegy.hu vagy a http://musicalinfo.ticketportal.hu oldalon vásárolták meg jegyeiket és a vásárlás után megírták a jatek@musicalinfo.hu címre jegyvásárlás dátumát és a nevüket. Ezek alapján azonosítottuk a vásárlást. Nyertesünk Márkus Péter, akinek gratulálunk nyereményéhez! Hamarosan újabb játékkal jelentkezünk!

  Az ApaCukababa készítőinek facebook oldalát ide kattintva nézheted meg, ahol a többi babát is megnézheted.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.09.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: