Musicalinfo.hu - A Szövetség - Új műsor az MTV-n Feke Pállal!
 • A Szövetség - Új műsor az MTV-n Feke Pállal!

  Hamarosan új vetélkedő indul az MTV műsorán, amiben Feke Pál és Puskás Péter is szerepel majd. Még lehet jelentkezni a műsorba. A következő felhívás a jelentkezőknek szól!

  JELENTKEZZ!
  Ha csak szép vagy, ne gyere!
  De ha okos is vagy, és a családod is az, és szeretnétek sok pénzt nyerni, mert sok mindent tudtok, ha szívesen játszanátok egy új, bibliai alapokon nyugvó vetélkedőben, jelentkezzetek az M1 hamarosan induló játékára,
  e-mailben, az aszovetseg@aszovetseg.hu címen,
  üzenetrögzítős telefonon, a 061 480 1061-es,
  vagy sms-ben a 06 30 387 3201-es számon.
  A játékra 5 fős, családi csapatok jelentkezését várjuk október 17. és november 17. között. A csapatok összetétele 2 szülő (korhatár nélkül) és 3 gyermek (8 és 19 év közöttiek, a saját gyermekeken kívül, lehetnek rokonok, barátok, szomszédok is)

  A játékban adásonként két család méri össze tudását.
  A játék adásonként 3 fordulóból áll, fordulónként más-más típusú kérdésekkel. A játékot az a csapat nyeri, amelyik több pontot gyűjtött aznap. A vesztes csapattól elköszönünk, a nyertes csapat meghatározott pénzjutalomban részesül, valamint tovább játszhat a következő héten. (Ha akkor is nyer, újabb egységnyi pénzzel gyarapodik a továbbjutás mellett)

  A megszerezhető pontok mennyisége és a fordulók kialakítása lehetőséget biztosít arra, hogy az eredmény az utolsó fordulóban bármilyen nagy különbség esetén is megfordítható legyen, ezáltal a játék nem válik unalmassá, végig fenntartható az izgalom és a nézők érdeklődése.

  Az első és a harmadik forduló kérdéseit a témakörhöz kapcsolódó élő színpadi produkciók vezetik be. A játékban végig 2 segítő (Feke Pál és Puskás Péter) fokozza a hangulatot, miközben megdolgoztatja a nézőket.

  A produkciót az MTVA megbízásából a Zikkurat Színpadi Ügynökség Kft. készíti.


  MTI Fotó: Illyés Tibor  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.11.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: