Musicalinfo.hu - SzínéSziget - Jótékonysági nap ismert színészekkel! Jegyek itt!
 • SzínéSziget - Jótékonysági nap ismert színészekkel! Jegyek itt!

  Beavató-színház, zenés színpadi műfajok bemutatója és a Harmadik Figyelmeztetés elnevezésű színészzenekar koncertje várja a közönséget a Magyar Színházban november 5-én, a Pesti Magyar Színiakadémia egész napos jótékonysági rendezvényén.

  A színház közlése szerint a délelőtt 10 órakor kezdődő, SzínéSziget című rendezvény első eseménye a Romeo és Júliára alapozott beavató-színházi program lesz. A színház-pedagógiai előadáson a nézők hol értelmezést hallhatnak az egyes jelenetek között, hol annak lehetnek tanúi, hogyan változik egy-egy színpadi helyzet a rendezői instrukció hatására a színen - olvasható a rendezvényről szóló ismertetőben.

  Mint írják, zenés színpadi műfajok kavalkádjába csöppen, aki részt vesz a délután három órakor kezdődő Zenés szín-játékon. A legkülönbözőbb zenés műfajok és népszerű művek részleteiből válogatott előadásban többek között Andrádi Zsanett, Bodnár Vivien, Jegercsik Csaba, Soltész Bözse és Szente Vajk lép fel.

  A délutáni zenés programot 19 órakor gálaműsor követi. A Színészmesterség című gálán ismert verseket és dalokat hallhat a közönség olyan színészek előadásában, mint Csernus Mariann, Kubik Anna, Őze Áron vagy Szalay Kriszta.

  A gálaműsorban fellép többek között: Andrádi Zsanett, Bori Tamás, Bozsó Péter, Cserna Antal, Egyházi Géza, Fillár István, Hámori Ildikó, Horváth Lajos Ottó, Huszár László, Kakasy Dóra, Karsai János, Kováts Kriszta, Lukács Antia, Ozsgyáni Mihály, a PANkreátorok, Pál András, Pálos Zsuzsa, Ráckevei Anna, Rubold Ödön, Ruttkay Laura, a Singer Street Énekegyüttes, Sallai Nóra, Sebestyén Csaba, Simon András, Sipos Imre, Szente Vajk, Szélyes Imre, Tahi József, a Tomkins Énekegyüttes, Tóth Éva, Tóth Roland, Tóth Sándor, Urbán Andrea, Végh Péter,

  A rendezvényt a Magyar Színház színészzenekara, a Harmadik Figyelmeztetés koncertje zárja, amelyen sztárvendégek is közreműködnek - áll a közleményben.

  A meghívón olvasható információ szerint az egész napos rendezvényen mintegy száz színész lép színpadra, a színiakadémia jelenlegi és egykori növendékei, tanárai, valamint a színház vendégei.

  Kovács Gábor Dénes, a Pesti Magyar Színiakadémia Művészeti Szakközépiskola igazgatója az MTI-nek elmondta: a rendezvényből befolyt összeget az akadémia megmentésére fordítják. Mint mondta, a Magyar Színház színészképző stúdiója 45 éves, az akadémia 20 éve indult, 15 éve pedig már iskolaként működik, hároméves középfokú szí­nészképzést nyújtva.

  Az előadásokra külön-külön is vásárolható jegy!
  2011. november 5.
  Bérletvásárláshoz kattintson ide! A bérlet egész napra, minden programra érvényes!
  10:00 | Rómeó és Júlia – színházi beavatás | Jegyvásárláshoz kattintson ide!
  15:00 | Zenés szín-játék | Jegyvásárláshoz kattintson ide!
  19:00 | Színészmesterség – gálaműsor | Jegyvásárláshoz kattintson ide!
  23:30 | Harmadik Figyelmeztetés – koncertshow | Jegyvásárláshoz kattintson ide!

  BÓNUSZ PROGRAM:
  TESSÉK
  A SZÍNÉSZZENEKAR KLUBKONCERTJE
  A SINKOVITS IMRE SZÍNPADON
  2011. november 5. 22. h.
  A koncert megtekinthető a rendezvénynap bármely előadására megváltott jeggyel!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2011.10.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: