Musicalinfo.hu - Új szereposztás a Rómeó és Júlia musicalben! Jegyek itt!
 • Új szereposztás a Rómeó és Júlia musicalben! Jegyek itt!

  A Rómeó és Júlia musical bemutatása óta sok új szereplő debütált már az Operettszínház nagy sikerű musicaljében. Láthattuk már Bálint Ádámot mint Rómeót és Polyák Lillát mint Capuletnét, de most új csapat várja a közönséget. Az új szereposztás ha nem is egy teljes szereposztás, de lesz például egy új Rómeó, Paris és Mercutio.

  Az új szereplők neve nem teljesen ismeretlen a közönség számára, hiszen Kádár Szabolcsot és Kocsis Dénest már az X-faktorban is láthattuk, bár a fináléba nem jutottak el, és Brasch Bence nevét a Csillag születikből ismerhetjük. Az új szereposztásban Kádár Szabolcs lesz az új Paris, Kocsis Dénes debütál mint Rómeó, Szomor György mint Lőrinc barát és a Csillag születik egykori csillaga Brasch Bence lesz Mercutio. Akad más érdekesség is a szereposztásban, hiszen bizonyára sokak számára lesz újdonság Polyák Lilla a Dada szerepében és Füredi Nikolett mint Capuletné, és kétségkívül Sándor Péter nevét még nem sokan hallották, pedig Tybaltot játszik.

  Az új szereposztás premierje a meghírdetett napi szereposztás szerint 2011. november 16. Kocsis Dénes (Rómeó) Brasch Bence (Mercutio) Szomor György (Lőrinc barát) Kádár Szabolcs (Paris) Sándor Péter (Tybalt) György Rózsa Sándor (Verona hercege) Janza Kata (Capuletné) Csnegeri Ottília (Montague-né) Kerényi Miklós Máté (Benvolio)
  Vágó Zsuzsi (Júlia) Nádasi Veronika (Dada) Csuha Lajos (Capulet) lesz a szereposztás.

  JEGYEK AZ ÚJ SZEREPOSZTÁS PREMIERJÉRE ITT!

  Jegyeidet kezelési költség NÉLKÜL is megvásárolhatod ide kattintva!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.10.29.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: