Musicalinfo.hu - Én, József Attila musical 2012-ben a Madách Színházban! Jegyek itt!
 • Én, József Attila musical 2012-ben a Madách Színházban! Jegyek itt!

  Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston műve a Madách Musical
  Pályázat legjobb hét versenyműve között végzett, és az egyik legnagyobb magyar költő életének sorsdöntő epizódjait varázsolja színpadra.

  Akadnak olyan különös pillanatok az emberiség történetében, amikor zseni születik. 1905. április 11-e ilyen pillanat volt, ezen a napon született József Attila a költő, a géniusz. Méltatlanul rövid élete korántsem jelenti, hogy életműve befejezetlen maradt volna. Harminckét évét olyan teljességgel élte, mintha tudta volna, hogy neki csupán ennyi adatott. Nekünk szerencséseknek ezúttal sokkal több jut Attilából, mert a Madách Színház bemutatja az egyik legnagyobb magyar költő életének sorsdöntő epizódjait musical formájában, címe: Én, József Attila. A rendező Szirtes Tamás és a színészként már méltán elismert társrendező Szente Vajk, valamint a tehetséges fiatal szerzők Vizy Márton és Tóth Dávid Ágoston, József Attila életének meghatározó pillanatait varázsolják színpadra. Megelevenednek a szerelmes évek Vágó Mártával, a küzdelmes idők Kozmutza Flóráért, és az ellentmondásos viszony Illyés Gyulával és a nagy művek születésének pillanatai. Ám az előadás nem csupán lenyűgöző verseit tárja elénk, hanem levelezéseit is, és ízelítőt kapunk a talán kevésbé ismert Szabad ötletek jegyzékéből. Mindez furcsa keretbe ágyazva történik, melyben József Attila analitikusának, Dr. Bak Róbertnek meséli el életének mozzanatait.


  Főbb szerepekben:
  Balla Eszter, Gallusz Nikolett, Krassy Renáta, Nagy Sándor, Polyák Lilla és Posta Victor.

  Díszlettervező: Szlávik István
  Jelmeztervező: Rományi Nóra
  Koreográfus: Tihanyi Ákos
  Zenei vezető: Erős Csaba és Kocsák Tibor
  Animáció: Vízvárdi András
  Hangszerelés: Szakos Krisztián
  Koreográfus asszisztens: Lippai Krisztina
  Korrepetitor: Axmann Péter
  A rendező munkatársa: Fellegi Réka
  Társrendező: Szente Vajk
  Rendező: Szirtes Tamás

  Bemutató: 2012. február 10. és 11.


  Jegyek már 900 forinttól kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattintson ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Scavok
  Dátum: 2011.11.03.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: